Fókusz

2014.09.22. 14:16 (hétfő)

Kifütyülték a színpadról az X-Faktor legextrémebb figuráját

Kifütyülték a színpadról az X-Faktor legextrémebb figuráját

Hörcher Lászlót nemcsak kifütyülték, de produkcióját megszakítva ki is dobták egy rendezvényről Dunaszerdahelyen. Az X-Faktorból is kidobott férfi annyira magára haragította a szervezőket, hogy vele együtt még a Fókusz stábját is agresszíven elküldték a helyszínről.

Hörcher Lászlót még két hete láthatták az X-Faktor válogatásán. Balhé akkor is kitört, miután Gabi idő előtt megállította a produkciót. 

Lászlót végül Szikora Robi vezette ki a színpadról. A balhé után a férfi levelet írt a mentornak és kérte, hogy béküljenek ki. Robi elfogadta a békejobbot, és meghívta Lászlót következő koncertjére, hogy ott, személyesen tisztázzák a félreértéseket.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
 

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való