Műsorújság
RTL Most

Hogyan látják a kezdeteket az X-Faktorosok?

Az X-Faktor döntőseit arra kértük, hogy a finálé kapujában nosztalgiázzanak egy kicsit és – mondjuk úgy – tapasztalt fejjel értékeljék legelső szereplésüket a tehetségkutató színpadán. A célegyenesben már mindennek hatalmas jelentősége van, ezért az éppen gyengélkedő Horányi Juli az egész napot ágyban töltötte, hogy szombaton a legjobb formáját hozhassa.
Andi jókat derült saját magán. Pontosan ugyanolyan jókedvű és bohókás, mint legelső szereplésekor, amivel szinte felrobbantotta a színpadot. Pedig Andi nagyon is kritikus magával szemben. Aztán csak jó lett, és a 15 éves leányzó töretlenül menetel előre. Azt mondja, nem változott sokat, laza és energikus, mint mindig. De sokat tanult is az elmúlt időszakban. Úgy tűnik, magával szemben mindenki nagyon szigorú és kritikus. Talán Nagy Ricsi számára volt a legnagyobb a tét, hiszen be akarta bizonyítani, hogy igen is itt a helye. Most pedig már a TOP 5-ben énekelhet.

A Tha Shudras már biztosan elnyerte a 2014-es X-Faktor legjobb zenekarának járó címet. A maszkos brigád a szokásos lazasággal ült kameránk elé.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók