Műsorújság
RTL Most

Hazánkba látogatott a Nitro Circus fenegyereke

Fürdőkád, roller vagy három ember egy crossmotoron. A lényeg, hogy repüljön. A hétvégén Budapestre jött a világ legőrültebb motorshow-ja a Nitro Circus! Az elképesztő mutatványok mellett, a magyar közönség először találkozhatott a sportág világsztárjával! Kilyén Tamás riportja.
Ha létezik csodagyerek, akkor Travis Pastrana biztosan az. 15 évesen szerezte első bajnoki címét, az extrémsportok olimpiájának számító X Gamesen. Pedig előtte egy évvel úgy összetörte magát, hogy 3 hónapig kerekesszékbe kényszerült. 2006-ban először a világon dupla hátra szaltót mutatott be motorjával. Ezek után már nem számított neki, hogy milyen jármű, csak minél extrémebb legyen. Egy szál rövidnadrágban, ejtőernyő nélkül ugrott ki egy repülőgépből, a Grand Canyon szakadékába pedig stílusosan, motoron szaltózva érkezett meg.  Emellett ő tartja a legnagyobb autósugratás rekordját, 82 méteres repülésével. Mindezek után, van olyan sportág, amit ő sem vállalna be szívesen.

6 éve barátaival együtt megalapította a Nitro Circus csapatot, akik azóta már a világon szinte mindenhol bebizonyították, hogy a gravitációt nem kell komolyan venni. A csapat tagja Josh Sheehan is, aki 1 hónapja, a világon eddig egyedülálló módon, tripla szaltót csinált a motorjával.

A fiúk egy teljes hetet töltöttek Budapesten, ezalatt volt idejük szétnézni a városban is. Persze ez sem telt adrenalin löket nélkül. Travis egy körforgalmat bénított meg kamionos mutatványaival. És a csapat a magyar hokisok ellen is jégre ment.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók