Műsorújság
RTL Most

Freestyle-osok, akiknek az adrenalin az életük

Repültek már fürdőkáddal, kiszuperált fotellal, motorosszánnal, golfkocsival, hintalóval vagy egy talicskával? Inkább ne is tegyék, életveszélyes. Dőljenek most hátra a kanapén és csodálkozzanak rá a világ leghíresebb és legőrültebb freestyle motorosaira és kerékpárosaira, akik nemsokára Budapestet kápráztatják majd el többek között ezekkel a nem hétköznapi trükkökkel. Hubai Antal riportja.
A húszszoros magyar motocross bajnok, Németh Kornél és freestyle motorozás egyik legkiválóbb magyar versenyzője, Hujber Péter is meghívást kapott a show-ra, hogy a magyar nézők előtt ők is megmutassák trükkjeiket. Hujber Péter 2010-ben fejezte be versenyzői karrierjét, azóta főleg csak bemutatókat tart már. A Kápolnásnyéken élő férfi a civil életben egyébként ügyintézőként dolgozik egy irodában az íróasztalnál.

Péter csak a Fókusz kedvéért most is egy különleges attrakcióra készül. Michelisz Norbi autóját akarja átugrani, miközben a versenyző az autóban ül majd.
 
A látávnyos akciókat még tovább nézhetik ITT!

Németh Kornéllal már többször találkozhattak a Fókuszban. 15 évvel ezelőtt forgattunk először vele, akkor még édesapjával, aki szintén motocross bajnok volt. Kornél az elmúlt másfél évtizedben több motoros szakágban is versenyzett, most éppen úgynevezett enduro cross country kategóriában versenyez fákon, köveken, gumikon 2 órán át. Németországban már négyszeres bajnok ebben.

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
 

Legnézettebb videók