Műsorújság
RTL Most

Exkluzív interjút adott a legendás gitáros

Túl vagyunk a bemelegítésen, úgyhogy most már teljes erővel dübörög a VOLT Fesztivál. A jó idő miatt a sátrakban már kora reggel szaunázni lehetett volna, úgyhogy mi is inkább útra keltünk, hogy megtaláljuk az idei év legjobb csajozós vagy pasizós dumáit. Kilyén Tamás riportja.
És persze ott voltunk az egyik legjobban várt koncerten. A rock legenda, Slash mielőtt még bebizonyította, hogy Axl Rose nélkül is van élet, exkluzív interjút adott a Fókusznak. A napot azonban a hazai rock nagyjaival kezdtük. A Tankcsapdával koncertjük előtt látogattunk el a soproni sörgyárba, ahol a srácok végre láthatták, hogy az egyik kedvenc italuk hogyan is készül.

A hivatalos első napra már tényleg mindenki berendezkedett és az is hamar kiderült, hogy mi maradt otthon. A nyári forróságban pedig a legjobb ismerkedési módszereket kerestük. A legjobb gitáros, fél isten, legenda. Általában ilyen jelzőkkel illetik a mindig siető Saul Hudsont. Több mint 40.000 interjúkérelemből, a Fókusz volt az egyetlen televíziós stáb, ami találkozhatott Slash-sel. 5 percet kaptunk a rock legendával, de úgy, hogy a Guns n Rosesról vagy a magánéletéről nem kérdezhettük. Ráadásul a rocksztár életről sem tud már sokat mesélni.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!


 

Legnézettebb videók