Fókusz

2015.11.13. 17:30 (péntek)

Csütörtökön az egész ország megismerte Kleinheisler László nevét!

Csütörtökön az egész ország megismerte Kleinheisler László nevét!

Ismerjük meg a fiút, akinek a nevét tegnap este óta próbálja megtanulni helyesen az ország! Kleinheisler László az elmúlt harminc év legfontosabb gólját lőtte a norvégok hálójába, és miközben nemzeti hős lett, a 21 éves kazincbarcikai fiút saját klubja inkább csak rejtegetné!

Az ellenfél a fjordok országa,Norvégia volt. A sorsoláskor mindenki bizton állította: a norvégok súlyos vereséget fognak mérni a magyar válogatottra, aztán elérkezett a meccs napja. Az első igazán nagy norvég helyzetet Király Gábor bravúrosan hárította 100. válogatott meccsén. Nagy László egykori válogatott labdarúgó 1970-ben éppen a norvégok ellen mutatkozott be újoncként és gólt szerzett, véleménye szerint játékunk nem volt jobb, mint korábban, a győzelemhez a norvégok gyenge teljesítménye is kellett.

Kleinheislernek eddig nevét sem ismertük, tegnap óta mégis az egész ország őt ünnepli! A huszonegy éves fiú 25. percben lőtt góljával ugyanis nyert a magyar válogatott! A fiatalember idén egyetlen NB1-es mérkőzésen sem játszhatott, mégis bekerült a nemzeti tizenegybe. Fehérváron játszik, 2016-ban lejáró szerződését azonban nem írta alá, így nem játszik sem a nagycsapatban, sem a harmadosztályú tartalékcsapatban.

A storkos csütörtök tehát jól végződött, a magyar válogatott kijutási esélye elvileg 88,6%. A kijutás esetén a magyar válogatott összprémiuma a hírek szerint közel egymilliárd forint lehet.


A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való