Fókusz

2015.10.21. 16:00 (szerda)

Családja hősnek tartja a szökevényt

Családja hősnek tartja a szökevényt

Elfogták a tököli Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetéből vasárnap bravúros körülmények között kereket oldó Farkas György Lászlót. A férfit lakóhelyétől nem messze kapták el a rendőrök.

Farkas György László már két napja bujkált. A Fókusznak kedden sikerült megtalálnia a családját dömsödi otthonukban, ott, ahol Gyuri is lakott. Angéla, Gyuri húga megmutatta a bátyja szobáját és leveleit, amit még a férfi a börtönből barátnőjének írt.
 
A férfit lopás miatt egy év szabadságvesztésre ítélték. Mindössze két hónapja kezdte meg büntetését, de nem bírta a bezártságot. Látni akarta élettársát és kisfiát. Ezért döntött úgy, hogy megszökik. Most, hogy elfogták, az eredeti büntetésén felül, fogolyszökésért akár plusz három évet is kaphat.
 

A Fókusz teljes adását megnézhetik az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való