Műsorújság
RTL Most

Gyerkőcöket összeszedni, irány a Sziget!

Igazi kölyöksziget lett a Fesztiválköztársaság. Itt tényleg minden korosztály jól érzi magát. És még a legfiatalabbak sem rejtik véka alá, mit, vagy kit szeretnek a legjobban a Szigeten.
A szervezők gondoskodtak arról, hogy a családosok is jól érezzék magukat. Külön camping van azoknak a pároknak, akik gyerekkel érkeztek. Jelenleg 15família sátorozik itt, a világ minden tájáról. Ez a házaspár Dubaiból érkezett. Egy éves gyermeküket is hozták magukkal, hárman alszanak egy sátorban.

A 9 éves Márk édesanyjával és testvérével van kint a Szigeten. Anyukája úgy tűnik, jobban élvezi a koncertet, hagyjuk is tombolni. Márk addig megmutatja nekünk, mi mindent lehet itt gyerekként csinálni.

A legtöbb fiatalt persze a videojátékoknál, és a rubik kockáknál lehet megtalálni. Fárasztó ez a rengeteg játék, valaki már délben kidől…A legtöbben azonban hősiesen tűrik a délutáni és az esti koncerteket. 10 éves kor alatt ingyenesen látogatható a Sziget, ezt sokan ki is használják. Az Imagine Dragons énekese szerint gyerekkel a legjobb fesztiválozni.


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók