Műsorújság
RTL Most

Répás Lajos visszatért a csinos lányokhoz

A kerítéssel és kitartottsággal gyanúsított szépségguru ismét az újságok címlapjára került prostitúciós ügyével. Ennek ellenére a hétvégén tehetségkutatót rendezett néhány bátor lánnyal és egy szórakoztató fotóssal karöltve.
A hangulatos japánkertben úgy tűnt, a lányok mit sem tudnak Répás Lajos ügyeiről és hamar megszabadultak a felesleges ruhadaraboktól. Végül kiderült, hogy azért hallottak egy s mást a modell-gururól.

Répás Lajost egyébként azzal is vádolják, hogy egy fiatalkorú lányt közvetített ki a nem régiben elhunyt Welsz Tamásnak. Akkor azt nyilatkozta, nem tudott róla, hogy a lány még nem töltötte be a 18-at.

A szépségverseny szervező korábban már a Fókuszban elismerte, hogy a lányok kérésére segített nekik hostess munkát szerezni. Az, hogy ott mi történt, viszont már nem az ő felelőssége.

Répás Lajos ügyében a nyomozás nemrég vádemeléssel zárult, és a négy vádlott hamarosan bíróság elé áll. Addig azonban a szépséggurunak van még ideje és lehetősége tovább kutatni a tehetségeket.


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók