Műsorújság
RTL Most

Polgár Krisztának kisfia jelenti a legnagyobb boldogságot

Polgár Kriszta élete legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy karjában tarthatja kisfiát, Olivért. A kis jövevény már most igazi férfi, a gyomrán keresztül vezet hozzá az út, ha tehetné, egyfolytában szopizna.
POLGÁR KRISZTA: „Olivér jó baba, nincsen vele nehéz dolgunk!”

„Két dolog volt, ami makacsul benne volt a fejemben, szeretnék természetes úton szülni, valamint szeretném táplálni a gyermekem. Úgy érzem, hogy az Olivér és köztem ez tényleg egy olyan kötődés, ami a későbbiekre is talán kihat. Most is, amikor belenézek a szemébe etetés közben és mosolyog és kacérkodik és látom rajta, hogy jóllakik. ez mind olyan dolog, hogy csak én tudom ezt a pluszt adni a babának és ez egy hihetetlen jó érzés.”- nyilatkozta Kriszta a kis jövevényről.

Az újdonsült apuka, ha teheti egyfolytában a kis családja körül sündörög. Fürdet, pelenkáz, és nem utolsósorban aggódik, hogy eleget evett-e, nem fáj-e a pocakja vagy, hogy nem fázik-e meg kisfia. Kriszta pedig ettől napról-napra jobban beleszeret férjébe.

Ha pedig sétálni indulnak, Olivér máris szunyókálósra veszi a figurát, persze csak a kisbabák által gyűlölt öltöztetés után. De amint beszállnak az autóba, már jöhet is a megérdemelt pihenés.
„Egyszer volt, hogy nagyon nem akart elaludni éjjel, akkor fogtuk magunkat a párommal, beültünk az autóba és elkezdtünk körözni a városban.”

A kis Olivér még csak 8 hete költözött be szülei életébe, de ők annyira imádják a babázást, hogy máris a kistesó érkezésén fantáziálnak. Úgyhogy az is előfordulhat, hogy hamarosan újra babahírekkel jelentkezünk Krisztáék háza tájáról!

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Hasonló videók

  • Barabás Kiss Zoltán már a főiskola elvégezése után jó barátságot kötött Szerednyey Bélával, akivel azóta is együtt dolgoznak a Madách Színházban. A színházon kívül van még egy közös pont az életükben: évtizedek óta a vitorlázás és a Balaton szerelmesei. Béla, amikor lehet feleségét, Szilviát is elviszi hajózni, ahogy Zoli 14 éves nagyfia, Zétény is gyakran velük tart.

  • A legendás kaszkadőrrel, a most 72 éves Vic Armstronggal találkoztunk Budapesten. Az Oscar-díjas dublőr több tucatnyi hollywoodi szuperprodukcióban volt kaszkadőr, később kaszkadőr koordinátor, sőt még önálló nagyjátékfilmet is rendezett. Vic Armstrong azonban ma már inkább unokáival szeret időt tölteni, angliai birtokán.

  • Először döntöttek a nézők a párkeresők sorsáról. Lalinak kellett közölni a végeredményt, nehezen viselte a rossz hírt vivő szerepét. Szilvi elfogadta, Patriknak fájt, hogy szerelem és dicsőség nélkül kell elhagynia a szerelem szigetét.

  • A házasodásra kész, szerelemre és családra vágyó gazdák levélírók százai közül kiválasztották a legszimpatikusabbakat. Hat jelentkezővel személyesen is találkoztak és ebből hárommal randizni is fognak, meg a saját birtokukon is megnézhetik, ki hogyan tudna alkalmazkodni az életükhöz. Niki gazda úgy érzi, már megint megcsalták első benyomásai, és örül, hogy a műsor szabályai rákényszerítik arra, hogy megmondja az érintettnek: nem szeretne vele több időt tölteni.

  • Hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Marton László, Kossuth díjas rendező. Egykori kollégái, tanítványai emlékeznek a színházcsinálóra. Megszólal a tanárkolléga, Hegedűs D. Géza, az évtizedes barát és pályatárs Lukács Sándor, Hegyi Barbara és a fiatal generáció egyik meghatározó színésze, Józan László is.

  • Egy holland kutatás szerint péntek 13-án sokkal kevesebb baleset történik, mint a többi napon. Ennek oka lehet az is, hogy az emberek elővigyázatosabbak, mert babonából vagy sem, de félnek a balszerencsétől, és jobban figyelnek. A mostani dátum azért is érdekes, mert éjjel telihold lesz, mégpedig az őszi napéjegyenlőséghez legközelebbi, ezt pedig Arató Holdnak nevezik. Ilyen utoljára kétezerben történt, és legközelebb 2049-ben lesz ismét.  

Legnézettebb videók