Műsorújság
RTL Most

Polgár Krisztának kisfia jelenti a legnagyobb boldogságot

Polgár Kriszta élete legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy karjában tarthatja kisfiát, Olivért. A kis jövevény már most igazi férfi, a gyomrán keresztül vezet hozzá az út, ha tehetné, egyfolytában szopizna.
POLGÁR KRISZTA: „Olivér jó baba, nincsen vele nehéz dolgunk!”

„Két dolog volt, ami makacsul benne volt a fejemben, szeretnék természetes úton szülni, valamint szeretném táplálni a gyermekem. Úgy érzem, hogy az Olivér és köztem ez tényleg egy olyan kötődés, ami a későbbiekre is talán kihat. Most is, amikor belenézek a szemébe etetés közben és mosolyog és kacérkodik és látom rajta, hogy jóllakik. ez mind olyan dolog, hogy csak én tudom ezt a pluszt adni a babának és ez egy hihetetlen jó érzés.”- nyilatkozta Kriszta a kis jövevényről.

Az újdonsült apuka, ha teheti egyfolytában a kis családja körül sündörög. Fürdet, pelenkáz, és nem utolsósorban aggódik, hogy eleget evett-e, nem fáj-e a pocakja vagy, hogy nem fázik-e meg kisfia. Kriszta pedig ettől napról-napra jobban beleszeret férjébe.

Ha pedig sétálni indulnak, Olivér máris szunyókálósra veszi a figurát, persze csak a kisbabák által gyűlölt öltöztetés után. De amint beszállnak az autóba, már jöhet is a megérdemelt pihenés.
„Egyszer volt, hogy nagyon nem akart elaludni éjjel, akkor fogtuk magunkat a párommal, beültünk az autóba és elkezdtünk körözni a városban.”

A kis Olivér még csak 8 hete költözött be szülei életébe, de ők annyira imádják a babázást, hogy máris a kistesó érkezésén fantáziálnak. Úgyhogy az is előfordulhat, hogy hamarosan újra babahírekkel jelentkezünk Krisztáék háza tájáról!

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók