Műsorújság
RTL Most

Lee Henrik kalandos élete

Bár a Barátok közt legegzotikusabb szereplője még csak 24 éves, múltja és magánélete is kalandfilmbe illő. Szerelme korábbi magyartanárával, külföldi kalandozásai, utcazene és festészet, van miről mesélnie.
KORTALAN: Szerelem az előítéletek ellenére

Először a Fókusz nézői láthatják Lee Henrik barátnőjét, aki nála 11 évvel idősebb. Kapcsolatuk már több, mint egy éve tart, és az eljegyzés óta szélsebesen az esküvő felé tart.

A helyzetet bonyolította, hogy a 35 Kira valójában Henrik tanárnője volt: magyarra és angolra tanította a fiút.

Henrik akkoriban nem nagyon tanult, hátat is fordított az iskolának. Ezután szép lassan közeledtek egymáshoz. Henrik kedvese most terapeutaként és táncos-koregráfusként dolgozik. Azt mondják, hogy nagyon erős lelki kapcsolat van köztük, de a közeledést sokáig nehezítette a köztük lévő korkülönbség.

Vietnámi apuka és magyar anyuka sarjaként nem volt könnyű gyerekkora. A családi gondok hatásai a kamaszkor kezdetekor jöttek elő belőle. Tanulmányi problémái voltak, 9 év alatt, 13 iskolába járt. Azt mondja, mindig is volt benne lázadás a kötöttségek ellen.

Ezért úgy érezte mennie kell és egy csapásra megváltozott a világ körülötte. 13 éves volt, amikor először szerencsét próbált Bécsben, majd végül 16 évesen vágott neki csak igazán a nagyvilágnak, első útja ismét Bécsbe vezetett, de hamar tovább állt.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Hasonló videók

  • Barabás Kiss Zoltán már a főiskola elvégezése után jó barátságot kötött Szerednyey Bélával, akivel azóta is együtt dolgoznak a Madách Színházban. A színházon kívül van még egy közös pont az életükben: évtizedek óta a vitorlázás és a Balaton szerelmesei. Béla, amikor lehet feleségét, Szilviát is elviszi hajózni, ahogy Zoli 14 éves nagyfia, Zétény is gyakran velük tart.

  • A legendás kaszkadőrrel, a most 72 éves Vic Armstronggal találkoztunk Budapesten. Az Oscar-díjas dublőr több tucatnyi hollywoodi szuperprodukcióban volt kaszkadőr, később kaszkadőr koordinátor, sőt még önálló nagyjátékfilmet is rendezett. Vic Armstrong azonban ma már inkább unokáival szeret időt tölteni, angliai birtokán.

  • Először döntöttek a nézők a párkeresők sorsáról. Lalinak kellett közölni a végeredményt, nehezen viselte a rossz hírt vivő szerepét. Szilvi elfogadta, Patriknak fájt, hogy szerelem és dicsőség nélkül kell elhagynia a szerelem szigetét.

  • A házasodásra kész, szerelemre és családra vágyó gazdák levélírók százai közül kiválasztották a legszimpatikusabbakat. Hat jelentkezővel személyesen is találkoztak és ebből hárommal randizni is fognak, meg a saját birtokukon is megnézhetik, ki hogyan tudna alkalmazkodni az életükhöz. Niki gazda úgy érzi, már megint megcsalták első benyomásai, és örül, hogy a műsor szabályai rákényszerítik arra, hogy megmondja az érintettnek: nem szeretne vele több időt tölteni.

  • Hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Marton László, Kossuth díjas rendező. Egykori kollégái, tanítványai emlékeznek a színházcsinálóra. Megszólal a tanárkolléga, Hegedűs D. Géza, az évtizedes barát és pályatárs Lukács Sándor, Hegyi Barbara és a fiatal generáció egyik meghatározó színésze, Józan László is.

  • Egy holland kutatás szerint péntek 13-án sokkal kevesebb baleset történik, mint a többi napon. Ennek oka lehet az is, hogy az emberek elővigyázatosabbak, mert babonából vagy sem, de félnek a balszerencsétől, és jobban figyelnek. A mostani dátum azért is érdekes, mert éjjel telihold lesz, mégpedig az őszi napéjegyenlőséghez legközelebbi, ezt pedig Arató Holdnak nevezik. Ilyen utoljára kétezerben történt, és legközelebb 2049-ben lesz ismét.  

Legnézettebb videók