Fókusz

2013.04.29. 20:00 (hétfő)

Boszorkányok márpedig léteznek!

Boszorkányok márpedig léteznek!

S ha nem is küldik őket máglyára, egy aprócska faluba száműzik őket, amit életük végéig nem hagyhatnak el! Afrikában legalábbis a mai napig így történik. Egy magyar kutatócsoport exkluzív felvételeket készített Ghánában és Burkina Fasóban.

Lantai-Csont Gergely, természetfotós nem először járt a kontinensen. Korábban 1 hónapot töltött egy nomád afar törzsnél, nem messze onnan, ahol 2012-ben a magyar tudósokat kivégezték.

Fél éve pedig egy olyan törzsről készített a világon elsőként felvételeket, akikről azelőtt soha semmilyen képi dokumentáció nem létezett. Ők a tatahondák, akik víz helyett hamuval tisztálkodnak, ez kölcsönzi nekik különleges kinézetüket. Találkozott olyan emberrel is, akit 25 éve egyáltalán nem ért víz.

Ghánában egy hölgyet, aki nem a tatahondákhoz tartozik, a magyar különítmény egy aprócska faluban talált meg. A helyiek szerint különleges képességekkel bír. Ugyanis ő a szóvivő: szellemekkel és halandókkal is tud kommunikálni.


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való