Fókusz

2013.03.08. 19:00 (péntek)

Egy rossz mozdulat okozta Varga Iza drámáját

Egy rossz mozdulat okozta Varga Iza drámáját

A Barátok Közt színésznőjének élete alaposan felfordult, amikor 5 héttel ezelőtt elkezdték a felkészülést a Szombat Esti Lázra. Azt mondja, örül, hogy a Barátok Közt nézői most megismerhetik az igazi Varga Izabellát.

A felhőtlen felkészülést, egy héttel az első műsor előtt egy rossz mozdulat fájdalmas következményei árnyékolták be. Iza dereka az egyik próba alatt meghúzódott, ezután pedig négy napig nem tudtak gyakorolni.

Izát megviselték a történtek, egyáltalán nem így képzelte az utolsó hetet. Nagyon óvatosan kezdték újra a próbákat és remélik, hogy szombat estére minden fájdalom elmúlik.

Családi életük némiképp átalakult, amióta az édesanya táncolni tanul, de ezt a többiek megértően fogadják. Természetesen lányai is eljönnek majd, hogy élőben szurkoljanak édesanyjuknak. Hiszen ahogy ma már hallhatták: szombat este véget ér a visszaszámlálás és ismét indul a Szombat Esti Láz!


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való