Műsorújság
RTL Most

Pataky Attilát elvitték az UFO-k, nem is egyszer

Erről mesélt a 20. évfordulóját ünneplő magyar ufószövetség kongresszusán. Az újpesti kultúrház csordultig telt, Attila előtt pedig olyan neves előadók beszéltek, mint Nemere István, vagy Knoll Gyula nyugalmazott vadászrepülőtiszt.

Knoll Gyula azért népszerű előadó, mert volt katonatisztként ő az egyik leghitelesebb figurája a magyar ufókutatásnak. Gyuszi bácsi sok ismert esetről mesélt a nagyérdeműnek, természetesen a híres roswell-i rejtélyről is. Szerinte azt az esetet egyértelműen elkenték, a szemtanúkat elhallgattatták.

Viszkok András pici, pálcika alakú lényekről említett megdöbbentő dolgokat. András fő szakterülete azonban az eltérítések, különös tekintettel, a gyerekekkel megtörtént „negyedik típusú találkozások”. A kutató úgy gondolja: a kiskorúak még maguktól értetődő őszinteséggel számolnak be ezekről az élményekről.

A fő attrakció ezen a napon csak Pataky Attila lehetett. Az örvénylő idegen energiákat szinte harapni lehetett a levegőben, mikor Attila egy sok évtizedes élményét idézte fel.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók