Műsorújság
RTL Most

Stohl Andrást újra börtön fenyegeti?

A színész rajongótábora csökkenni látszik: drogprevenciós előadásán nem jelent meg a várt érdeklődő tömeg, könyvét pedig támadni kezdték. A nehéz napok támasza a család és a barátok.
STOHL: „Ez nem egy botránykönyv.”

Az Újpest FC székházban szerveztek a Fóti Újpest-szurkolók egy beszélgetést Stohl Andrással, ami a korábban vállalt drogprevenciós előadássorozatainak része lett volna. Egészen eddig nagy volt az érdeklődés, ezúttal azonban senki sem jött el.

Úgy érzi, ezekben a nem túl vidám hetekben – ahogy korábban, most is – a családja tudja jó kedvre deríteni, párja és gyermekei figyelnek és vigyáznak rá.

A színészt nyomasztja, hogy könyve egyes részleteit kiragadták és felfújták a bulvársajtóban, amelyeket így tálalva, joggal kifogásolnak a büntetés-végrehajtás képviselői, annak ellenére, hogy ők sokkal árnyaltabban fogalmaztak a könyvben.

András a napokban töltötte be a 46. életévét, és a nem túl kellemes időszak ellenére születésnapja remekre sikeredett. Azt mondja, szeret sokat nevetni és vidáman élni, de erre mostanság kevés oka van. A következő fél évre tele a naptárja, de hogy utána mi lesz, még nem tudja.


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók