Műsorújság
RTL Most

Slash rockistenségéből a Fókusz is ízelítőt kapott

A világ legjobb szólógitárosa híres cilindere helyett bőrsapkában mesélt a Fókusznak. Slash a Guns N’ Roses-szal rengette meg a világ rockszínpadait, de minden jel szerint most is rock-isteni formában van.

Sokra vittre a kis Saul Hudson, biztosan így beszélgetnek Slash egykori szomszédai, akik még BMX-en látták száguldozni az akkor még babaarcú csibészt, akinek már csillaga is van a hollywoodi Hírességek sétányán. Angol édesapja és afro-amerikai édesanyja, mindketten a művészvilágban forgolódtak, a papa lemezborítókat tervezett, a mama ruhatervezőként dolgozott, többek között David Bowie-nál is. Szülei elváltak, Slash az édesanyjánál nőtt fel.

A világ második legjobb gitárosa besétált az interjúra, egy Paul feliratú óriás kávéval. A szex, drog és rock’n roll ördöge most inkább egy laza mosolyú rockisten, mert ez nem vitás, 47 évesen is rockistenien néz ki. Könyvet már írt az életéről, filmet viszont nem tervez.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Hasonló videók

  • A színésznő Tisza-tó rajongása a lehető legkalandosabb formában kelt életre, amikor szinte eggyé vált a természettel abban a pár napban, amíg a gyönyörű magyar tájegységen pihenhetett. Bár a Jófiúk forgatása miatt túl sok ideje erre nem volt, de ezt a rövidke időt is a számára legtökéletesebb helyen tölthette.

  • A túlzásba vitt pirulák sokszor inkább ártanak, mint használnak, ezért csak azt és annyit szabad használni, amennyi tényleg szükséges a szervezetnek. Hírességeket is kérdeztünk, hogy miket szednek? C, D, A, B vitaminok, amiket hajlamosak vagyunk túladagolni. Mégis miből mennyit érdemes és lehet-e őket máshogy pótolni?

  • Először erősítette meg az amerikai haditengerészet hivatalosan, hogy UFO-k, azaz azonosítatlan repülő tárgyak láthatóak azon a három felvételen, amit még a New York Times szivárogtatott ki 2017-ben. Donald Trump is megszólalt az ügyben.

  • A legtöbb macska ugyan gyűlöli a vizet, de ez, a Virgin Islands-beli Mike Usher kiscicájára nem igaz. Gracie egy pillanatra sem inog meg vidáman úszkáló gazdája fején, ő maga is követi Mike-ot a vízbe. Úgy tűnik, hogy ő a világ első macskája, aki szívesen vesz úszóleckéket is a gazditól.

  • Először a Fókusz riporterének mesélt Fecsó (Szegedi Ferenc) Vivivel (Vasvári Vivien) történt szakításáról. Elmondta, mi miért történt, és hogy érzi most magát. Arról is beszélt, mi lesz közös kisfiúkkal.

Legnézettebb videók