Műsorújság
RTL Most

X-Faktor: Izgalom, döntők, sztárdömping

Tóth Gabi, Takács Nikolas és a Hooligans is színpadra lép a hétvégén, sőt közülük ketten az élő show-ban debütálnak legújabb dalukkal. Mégis, vajon ők kinek szurkolnak, szerintük ki nyeri a tehetségkutatót? Mellettük Presser Gábor és Viva Starr is az esélyeket latolgatta.
NIKOLAS: „Gergő megérdemelné, hogy nyerjen”

TÓTH GABI: „Kell az erő, a cukiság, a dög”

Tóth Gabi a kezdetektől ismeri a versenyzőket, főleg a lányokat, hiszen ő volt Malek Miklós segítője a mentorok házában. A 2 döntős lány pedig beváltotta a hozzájuk fűzött reményeket. Gabi nem tagadja, hogy Oláh Gergő muzikalitása az első pillanattól lenyűgözi, de az egyik lánnyal eltöltött délutánja mindent megváltoztatott.

Takács Nikolas is újra visszatér az X-Faktor színpadára. Arról is mesélt, hogy sohasem élte meg kudarcként a második helyet. Az pedig, hogy kinek szurkol, Oláh Gergő születésnapja óta senkinek nem lehet meglepetés.

A szintén tehetségkutatón befutott Viva Starr New York utcái és stúdiói után az X-Faktor kedvéért ismét Budapestre látogatott. Ő is lázasan készül a nagy show-ra, éppen ruhapróbáján találkoztunk vele.

Presser Gábor annyit elárult a produkciójáról, hogy egy régi nagy kedvencét fogja előadni, amit Malek Miki kicsit új köntösbe öltöztetett.

A Hooligans-es fiúk dalpremierrel készülnek a hétvégi X-Faktor maratonra! Az Egyforma című daluk mondanivalója kiváló iránymutató a jövő tehetségeinek.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók