Műsorújság
RTL Most

Tréfából milliós nyeremény

Nemrég ért véget az 1 perc és nyersz! 2012-es szériájának első része. Ellentétben a tavalyival, most már páros játékok is bekerültek. Először apa és fia, idősebb és ifjabb Sinkó Zoltán játszottak, szép sikerrel.
1 PERC BOKSZ: Zoli és Krisztián a riói Olimpiára készülnek

Az édesapán végül kifogott egy feladat, így a család 1 millió forinttal lett gazdagabb.

Ifjabb Sinkó Zoli 6 éve bokszol, öt éve válogatott. Kétszeres magyar bajnok, négyszeres Budapest és diákolimpiai bajnok. Öccse, Krisztián 3 éve bokszol. VB nyolcadik, EB harmadik, ő is diákolimpiai- és Budapest bajnok, és még vagy egy tucatnyi egyéb győzelmi címe van.

A két fiú már most a 2016-os riói Olimpiára készül. Taktikájuk egyszerű: egy kicsivel mindig többet, mindig nehezebbet tesznek, mint bárki más.

Hogyan kezdték a játékot? Az apa egy jó szándékú összeesküvés áldozata lett: csak akkor tudta meg, hogy játszani fog az 1 perc és nyersz!-ben, amikor hívták az RTL-től. Először azt hitte, téves. Aztán kiderült, cselszövésről van szó.

A játék azonban korhatáros. Mivel Krisztián még nincs 18, bátyja Zoltán alkotott párost az édesapával. Minden akadályt simán vettek, aztán jött egy látszólag egyszerű feladat. És az édesapát alaposan megizzasztotta néhány ajakápoló. Végül ez lett a vesztük is. De a garantált egymillió forintos nyereményt természetesen hazavihették. Egy részét a két fiút edző egyesületnek ajánlották fel, a másik részét pedig a fivérek felkészülésére fordítják.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók