Műsorújság
RTL Most

Ismert anyukák dobták le a ruhát a jó ügy érdekében

Hat híres anyuka, akik ezúttal nemcsak nevüket, arcukat adták egy kampányhoz, hanem a testüket is. Vállalták, hogy lányukkal vagy lányaikkal félmeztelenre vetkőznek és egyetlen alkalommal így állnak kamera elé. Mindezt azért, hogy felhívják a figyelmet a mellrák megelőzhetőségére.
SZINETÁR: „Amíg ízléses, addig megengedhető”

DOBÓ KATA: „Kicsit lelkiismeret furdalásom van”

Dobó Kata a tavalyi fotózáskor már éppen terhes volt kislányával, Szofival, bár senki nem tudott még róla. Szofi a mostani fotózáskor még csak néhány hónapos volt, nem igazán örült annak, hogy a mamáját szépítették. Alapvetően nem szeret vetkőzni, de ha a célnak megfelelő, ízléses és van mondanivalója, akkor nincs ellenére.

Szinetár Dórát többször is le akarták már vetkőztetni, de soha nem állt kötélnek. 4 éves kislányával, Zorkával most vállalta, bár ahogy a többiek, ő is hangsúlyozta, hogy csak a nemes cél érdekében teszi.

Prokopp Dóra nagylánya, testvéreivel együtt évek óta nem állt nyilvános fényképezőgép elé. A szüleik nem akartak mindenhol megjelenő gyerekeket nevelni belőlük.

Szirtes Ági színésznőként számtalan alkalommal vetkőzött már, színpadon és filmekben egyaránt. A fotózásra lánya hívta, akinek nem tud nemet mondani, főleg, hogy vele együtt szerepelni kivételes alkalomnak számított.

Keveházi Krisztina balettművész néhány hónapja szülte második gyermekét Nimródot. Vele és 11 éves lányával érkezett a fotózásra, mindannyian az egészséges táplálkozás elkötelezett hívei.


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók