Műsorújság
RTL Most

Vastag Csaba nagy meglepetése és titkai

Vastag Csaba, amikor rossz passzban van, tudja, hogy akár éjszaka is felhívhatja édesanyját, aki jó barátja is. Jól tudja, hogy egy párkapcsolat fenntartása sok energiát és időt is felemészt – ez utóbbiból van egyre kevesebb.
VASTAG CSABA: „Nehéz egy ilyen kapcsolatot fenntartani”

VASTAG CSABA: „Én így nőttem fel”

Kiderült, hogy az X-Faktor első győztesének naptárja kicsit sem lett szellősebb: Vastag Csaba idén nyáron is egyik fellépésről a másikra rohan, miközben rajongóit sem hagyja parlagon, az interneten napi kapcsolatban áll velük.

A mostani fellépés azonban különlegesebb a többinél: családi napot szervezett, ahol az év egyik legforróbb napját együtt töltötte legfanatikusabb híveivel. Attól félt, sokan inkább a vízpartot választják, de kiderült: közel félezren várták már.

Az énekes közben missziót is teljesít, és felhívja a figyelmet a véradás fontosságára. A találkozó idején – a hőség ellenére is – több mint ötvenen jelentkeztetek, és adtak vért. De nincs családi nap játékos vetélkedők nélkül sem! Külön készültek gyerek és felnőtt ügyességi versenyekkel is, amelyekben Csaba is kipróbálta magát.

Az egyik legnagyobb közösségi oldalon, több mint 150 ezer rajongója van, akik közül most a leglelkesebb ötszáz jött el erre a napra. Csabi örül, hogy nem csak hölgyek, de férfiak és egész családok is egyre többen jönnek el egy-egy ilyen találkozóra.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók