Műsorújság
RTL Most

Mindent vittek és pörgő show-t csaptak a tehetségek

Az erdélyi közönség kedvencei kaptak meghívást Sepsiszentgyörgyre, a Transilvinian Music Awardsra. Bár az elnevezés valamiért angol, a fellépők és a díjazottak egytől egyig ismerős arcok voltak.

X-ŐRÜLET: Teljes gőzzel őrjöngött Vastag Csaba

X-ŐRÜLET: Vastag Csaba a közönséget is bevonta

X-ŐRÜLET: Meghódították Erdélyt a Vastag tesók

X-ŐRÜLET: Király L. Norbi tombol

A díjakat az idén először osztották ki, a végeredmény pontosan 137 685 szavazat után alakult ki. A sok-sok kategóriában külön kaptak díjat az erdélyi, és külön a magyarországi előadók. A legutóbbi Csillag Születik győztese, László Attila az év felfedezettje lett, és Erdély legjobb férfihangja is az övé. Barátnőjét most mutatta meg először a nyilvánosságnak.

Vastag Csaba úgy tudta, hogy csak közös dalukat fogják énekelni öccsével, így számára is hatalmas meglepetés volt, amikor másodszor is színpadra szólították, de akkora show-t csapott, hogy még a biztonsági őr sapkáját is elcsente, és abban ment a közönség közé.

A legjobb női hang díját Janicsák Veca, a legjobb diszkóslágerét pedig Wolf Kati kapta, ők azonban nem tudtak elmenni. Szabó Ádámé lett az év hangszeres produkciója díj. Az RTL tehetségkutató műsorainak győztesei tehát minden tekintetben taroltak.

A legjobb hip-hop csapat a Children Of Distance lettek. D. Nagy Lajos a legjobb rockbanda elismérést vette át a Bikini nevében, A Magna Cum Laude pedig az év élő koncertjéért járó díjat kapta meg.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók