Műsorújság
RTL Most

Hihetetlen fordulatok az ex-villalakók életében

Állja még a lányok ostromát VV Csaba, Annamari és Eszter élete pedig lehet, hogy révbe ér? VV Vera bokszbajnoknak, Veronika fodrásznak készül, és Attila mihez kezd? A Fókuszban elárulta.
VV: Verát megtámadták

VV: Csabi a húrok közé csapott

Bezárultak mögöttük a Villa falai, és kitárult előttük a világ! De nemcsak arról van szó, hogy most már szabadon sétálgathatnak a tavaszi napsütésben és élvezhetik a madárcsiripelést. A nevük előtti két betű sok mindent megváltoztatott.

Vera egy férfival a ValóVilágból biztosan tartani fogja a kapcsolatot. Bunyós Pityut heti 4-5 alkalommal besűríti a naptárába. A Villa érzékeny lánya az edzések után otthon, magába burkolózva valami teljesen más dologra készül. Tanácsokat akar adni a VV6 játékosainak.

A Villa lányai természetesen nőiességüket is kihasználták a kiköltözés után. Veronika például fehérneműre vetkőzött, de a fiúk által sokat szekált Annamari is újra a modellpálya felé kacsingat. A fiatal lányt kényezteti az élet a valóságshow óta. A karrier mellett a magánélete is rózsásan alakul. Cupidó nyila azonban még másfelé is lövöldözött. Eszter úgy érzi, hogy megtalálta a másik felét. Párja titokban szerezte meg a telefonszámát, majd rögtön tárcsázott. Úgy néz ki, hogy jó döntés volt: a szerelmespár minden szabad percét együtt tölti.

Hónapokig figyeltük őket a televízióban, de ma már ők is itt élnek közöttünk. Így ne lepődjünk meg, hogyha egy divatbemutatón Annamarit vagy egy koncertturnén Csabit látjuk viszont. Veronika pedig fodrásziskolában tanul, hogy a jövőben ő nyírjon fazonra minket.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók