Műsorújság
RTL Most

Kutasi egy élet munkáját látta összeomlani

A spotszakember közölte, hogy csapatát is elérte a bundabotrány: hat korábbi, illetve jelenlegi labdarúgót őrizetbe, majd előzetes letartóztatásba helyeztek. Kutasi Róbert csütörtökön önkezével vetett véget életének.
A csapat játékosai pénteken nyilatkozni nem akartak, de megjelentek az épület előtt, ahol már égtek a mécsesek. A gyertyákból alkotott IF monogram, az angol „Iron Fists” megfelelője, ami magyarul acélöklöt jelent. Ez volt a csapat egyik jelszava. A vezetőedző szerint a játékosok nagyon nehezen viselik Kutasi elvesztését.

A gyanú szerint a játékosok 2007 szeptembere és 2009 májusa között fejenként legalább 2500 euróért csaltak el meccseket. Nyolc bajnoki, vagy Ligameccsről lehet szó. Az ügyben eddig legalább 25 embert hallgatott ki a főügyészség gyanúsítottként.

A sportszakember - aki korábban maga is futballozott - egyik élharcosa volt a fogadási csalás ellen küzdőknek. A 2009-es bochumi bundabotrány után, amely egyébként több mint 20 mérkőzést érintett, az MLSZ éppen Kutasi kezdeményezésére szigorított a fegyelmi szabályzatán.

Kutasi Róbertet a REAC és a Magyar Labdarúgó Szövetség is saját halottjának tekinti. A csapat következő mérkőzését megtartják a REAC vezetőedzője szerint.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók