Műsorújság
RTL Most

Bejárták a világot a Barátok közt sztárjai

A fürdőzésben Várkonyi András volt a legmerészebb, akit a hatalmas hullámok és a piros zászló sem tartott vissza. A legizgalmasabb és legélménydúsabb nyara pedig Nagy Alexának volt, aki több mint 2 hónapot kalandozott, csodálatos helyeken.
Egyedül vágott neki a nagy utazásnak, de útközben is sok új ismerőst szerzett. Először Svájcban volt, majd egy barátjához utazott Thaiföldre és onnan tovább. Bangkokban nem először járt. Alexa mindent szeret kipróbálni, ha gasztronómiáról van szó, bogarakat, szöcskéket és skorpiót is evett már.

Várkonyi András a tenger gyümölcseit próbálta ki. Imádja az egzotikus utakat. Igaz a hosszú repülőút megviselte, de Srí Lanka szépségei kárpótolták. A tuk-tuk mellett, vonatoztak is, akár csak a filmekben, hatalmas tömegnyomorban. A nagy hőségben sörrel próbálta hűsíteni magát. 

Józan László – a sorozat Tóbiása – Egyiptomban járt, ráfért a pihenés, hiszen a Vígszínházban az elmúlt évben szinte minden este színpadon volt, így leginkább az édes semmittevésre vágyott. A 10 nap alatt szinte végig a csak napozott vagy a vízben volt, imádja a vízi sportokat.

Solti Ádámnak kevés szabadideje volt nyáron, hiszen a Szegedi Szabadtéri Játékokon, a Nyomorultak musical egyik főszerepére készült. Menyasszonyával, akivel egy éve vannak együtt, Rodoszra utaztak. Ádám a kedvese kedvéért legyőzte félelmét a repülőúttól. Rengeteget pihentek és kijelöltek egy napot, amit viccesen lusta napnak neveztek el.

A vakáció élményei a Barátok közt szereplői számára már távolodó szép emlékek, de most sem unatkoznak, hiszen a Mátyás király téren mindig történik valami, akár csak egy nagy családban.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók