Műsorújság
RTL Most

Becsengetnek: így kezdik az iskolát a sztárcsemeték

Hujber Ferencék izgatottan várják a holnap reggelt. Csaknem 1,2 millió általános- és középiskolás diák számára kezdődik meg a tanév, közülük pedig 74 121-en lesznek első osztályosak.
Noel néhány ovistársával együtt kezdi majd meg az első tanévet, és a helyszín sem lesz teljesen ismeretlen számára. Az ovi melletti iskolát választották. Uszoda is van a közelben, a gyerekek úszni is rendszeresen járnak majd, amihez bizony néhány felszerelést is vásárolni kellett. A kisfiú rendkívül lelkes, Feriék azonban a legtöbb szülőhöz hasonlóan kicsit félve is állnak az új időszak előtt. Mérai Katalin, a Barátok közt Julija tavaly már útnak indította sorozatbeli fiát, holnap azonban ez a valóságban is megtörténik: Bálint fia is első osztályos lesz!

Mivel egy kisgyereknek akár trauma is lehet a váltás, nem árt, ha időben elkezdik az iskolára hangolódást. Katáék éppen ezért közösen választották az iskolatáskát, többször sétáltak az leendő iskola körül, sőt, az új tanítónéni is próbálta már megkönnyíteni a nebulók dolgát.
Azzal kapcsolatos félelmek természetesen Katában is megfogalmazódtak, vajon, hogyan veszi majd a gyerek az első akadályokat, de szerencsére Bálint nagyon érdeklődő kisgyerek. Már olvas és számol, s gyakran lepi meg szüleit igazán érdekes kérdésekkel.

Holnaptól Kaszás Gézáéknál is változás áll be a család életében. Nimród átlépi az iskola kapuját. Náluk is izgatott készülődés előzte meg a szeptembert.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók