Fókusz

2016.01.11. 17:00 (hétfő)

Az Oscarért is harcba szállhat a Saul fia?

Az Oscarért is harcba szállhat a Saul fia?

Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Sylvester Stallone, Lady Gaga és Nemes Jeles László. Ízlelgessék ezt a névsort, hiszen a Saul fia rendezője nem akármilyen sztárok társaságában vehette át minden idők első Aranyglóbusz-díját, amelyet magyar film nyert el.

A Fókusz a kezdetektől végig kísérte a Saul fia diadalmenetét. Ott voltunk a Cannes-i győzelem utáni első sajtótájékoztatón és a magyarországi díszbemutatón is. Hosszabb interjút adott a Portrénak Nemes Jeles László és Röhrig Géza is.

A főhőst a filmszínészként szinte teljesen kezdő Röhrig Géza alakítja, vele D. Tóth András készített mélyenszántó interjút. Röhrig igazi reneszánsz ember: bibliaoktató, énekes, színész, rendező és költő – bár ő egyik kategóriába sem szereti magát besorolni.

Az Oscarért is harcba szállhat a Saul fia?

A Saul fia példátlan sikerszériát tudhat már eddig is maga mögött, és még hátra vannak a csütörtöki Oscar jelölések. Sok szakértő egyenesen azt jósolja, Nemes Jeles László alkotása nem csupán a legjobb külföldi film kategóriában esélyes a jelölésre, hanem akár még további Oscarokért is harcba szállhat, akár a legjobb filmek közé is bekerülhet.
 

A teljes adást megnézhetik az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való