Műsorújság
RTL Most

Az Oscarért is harcba szállhat a Saul fia?

Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Sylvester Stallone, Lady Gaga és Nemes Jeles László. Ízlelgessék ezt a névsort, hiszen a Saul fia rendezője nem akármilyen sztárok társaságában vehette át minden idők első Aranyglóbusz-díját, amelyet magyar film nyert el.
A Fókusz a kezdetektől végig kísérte a Saul fia diadalmenetét. Ott voltunk a Cannes-i győzelem utáni első sajtótájékoztatón és a magyarországi díszbemutatón is. Hosszabb interjút adott a Portrénak Nemes Jeles László és Röhrig Géza is.

A főhőst a filmszínészként szinte teljesen kezdő Röhrig Géza alakítja, vele D. Tóth András készített mélyenszántó interjút. Röhrig igazi reneszánsz ember: bibliaoktató, énekes, színész, rendező és költő – bár ő egyik kategóriába sem szereti magát besorolni.A Saul fia példátlan sikerszériát tudhat már eddig is maga mögött, és még hátra vannak a csütörtöki Oscar jelölések. Sok szakértő egyenesen azt jósolja, Nemes Jeles László alkotása nem csupán a legjobb külföldi film kategóriában esélyes a jelölésre, hanem akár még további Oscarokért is harcba szállhat, akár a legjobb filmek közé is bekerülhet.
 

A teljes adást megnézhetik az RTL Moston!

Legnézettebb videók