Műsorújság
RTL Most

Az ikrek története nem ért véget a nagy találkozással

Egy ölelés, egy puszi, beszélgetés egy kávé mellett. Teljesen megszokott pillanat, amikor két testvér találkozik, de Teréz és Katalin életében ez most még új, mert ez nem volt mindig így.
53 évig nem látták egymást. Kétpetéjű ikrekként, koraszülötten jöttek a világra. Édesanyjuk otthagyta őket a kórházban. Katalin nevelőszülőkhöz került, testvére Teréz, pedig állami gondozásba. A két testvér élete merőben más utat járt be. Katalinnak rossz gyerekkora volt sokat bántották nevelőszülei, míg Teréz szeretetben nevelkedett. Az ő nevelői mondták el neki, hogy van egy testvére, akit már felnőttként, 18 éves korától folyamatosan keresett, mígnem idén augusztusban, az RTL és a Keresem a családom című műsor segítségével újra átölelhették egymást.

Azóta is tartják a kapcsolatot. Kameránk előtt most találkoztak ötödik alkalommal, és megünnepelték első közös születésnapjukat is az 56.-at, szeptember 29-én, amiről videó is készült. Azon a napon találkoztak egymás családjával, gyerekeivel, ugyanis Teréznek két lánya, míg Katalinnak két fia és két lánya van. De ami különösen meglepte őket, hogy egymásra találtak másik két édestestvérükkel is, akiket eddig színén nem láttak ezelőtt.

Terézék összesen hatan vannak testvérek. Négyen már megtalálták egymást és így együtt múlt hét hétvégén felkeresték édesanyjukat, aki eldobta magától őket.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
 

Legnézettebb videók