Műsorújság
RTL Most

Az ÉNB sztárjai tesztelték az idei téli divatot

Az Éjjel-Nappal Budapestből jól ismert Kristófnak és Evelinnek egy stylist segített a legtutibb darabok kiválasztásában.
Fontos, hogy amellett, hogy próbálunk divatosak lenni, válasszunk olyan darabot, ami megy is az egyéniségünkhöz, hogy tényleg jól is érezzük magunkat a cipellőkben. Fiúknak vagy bélelt bakancs vagy magas-szárú tornacipő az idei évszak legmenőbb lábbelije A lányok pedig télen is lehetnek szexisek csizmában.

Szabó Edina, stylist szerint a nőies vonal továbbra is a magassarkúk, hosszúcsizmák, magassarkú bokacsizmák egy-egy csattal finoman egy zipzárral, főleg a fekete, de bátrabbaknak ajánlanám a bordót és a kék cipőket is.

Míg Kristóf a stílustanácsadót várta, a most népszerű usánka is felkerüla fejére, aztán pedig jöhet az öltöztetés. Addig míg főszereplőink próbálnak, lássuk mi a menő a kifutókon. A fekete és szürke alapszínek mellett a bordó, okkersárga, piros és tintakék is hódítanak. Menő a kötött sapka és a csősál. Újdonság pedig, hogy az elegánsat bátran kombinálhatjuk sportosabb, lazább viselettel.Trendinek lenni a hidegben és fagyban is lehet, és még hosszú a tél.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók