Műsorújság
RTL Most

Az egykori tinibálvány elhagyja Magyarországot

Idén végre a természetesség a divat. A sztárok körében egyre nagyobb trend a no make up, azaz a smink nélküli szelfizés. Éder Krisztián utolsó itthoni fotózásán is ezt a hatást szeretné elérni. Az egykori tinibálvány ugyanis nemsokára elhagyja Magyarországot.
Mindjárt elmondjuk, hova, és milyen tervekkel utazik Krisztián, aki pár éve még SP néven hódította meg lányok ezreinek a szívét. Így ismertük meg néhány évvel ezelőtt a fiút. Gyermekkorában a gyorsasága miatt barátai Speedy Gonzales-nek hívták, innen ered az SP név. Az alig húsz éves soproni srác 2007-ben néhány hónap alatt robbant be a zenei életbe. Klipjeit agyonjátszották a zenecsatornák, nagykoncertjei teltházasok voltak.

Három évvel ezelőtt úgy gondolta, elérte zenei karrierjének a csúcsát, és ezentúl másik szerelmének, a fotózásnak szenteli az életét. Itthon már szinte mindent elért ebben a szakmában. A leghíresebb kampányokat kapta meg, és a legmenőbb modelleket fotózta elismert magazinoknak. Most New Yorkban szeretne szerencsét próbálni. Szeptemberben utazik ki, és egyelőre egy évre elegendő pénzt gyűjtött össze. Nem csak az angoltudását szeretné fejleszteni, de szakmailag is tanulni szeretne. Nem titkolt vágya, hogy külföldön is híres fotós legyen.

Fotózta már Palvin Barbit reggel az ágyból kikelve, Mihalik Enikőt természetes önmagában, vizesen és Trokán Nórát is smink nélkül.  Most Lilut, Illés Fannit és Malek Andreát kapja lencsevégre természetesen egy kampány kedvéért.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók