Műsorújság
RTL Most

A nyár legforróbb darabjait nehézbombázók mutatják be

Végre itt a kánikula, jöhet a strandszezon!  Ilyenkor minden nő lázas készülődésben van, hogy legalább egy szál bikinit tudjon elvinni egy balatoni útra. Na, de milyen legyen az a fürdőruha? Mi a trendi, mi a ciki, és mit válasszanak azok, akik nem egészen pontosan olyan alakúak, mint mondjuk Irina Shayk? Süle László riportja.
Kocsis Korinna tökéletes alakján szinte minden jól mutat, legyen egyszínű vagy mintás. Rengeteg bikinije van, de persze neki is vannak kedvencei. Igyekszik a divatot is követni. Az utóbbi években olyan népszerű neon színek még most is ott vannak a palettán, de a legtöbbjük már kapott egy kis fekete szegélyt.  Nagyobb teret hódítanak viszont azok a fürdőruhák, amelyek tulajdonképpen egy részesek, viszont a törzs egy részét takaratlanul hagyják. Nem csak a trükkös egyrészesek népszerűsége szembetűnő, de a sok cipzár is.

A két jóbarátnő, az Éjjel-Nappal Budapest Zsófija és Dorinája rendszeresen együtt járnak ruhát vásárolni. Nincs ez máshogy most sem, igaz, most csak Zsófinak van szüksége új darabra, Dorina csak nyári ruhákat próbálgatott. Érdekes módon az ő szemük is egy fura egyrészesen akadt meg először.

Zsófi kísérletező típus, ezért felpróbált egy másik formabontó darabot is, ezt a rendkívül magasan záródó alsójú, sárga bikinit. Neki persze ez is jól áll, de azért csak óvatosan, nem mindenki viselhet ilyet „büntetlenül”.

A lányok rögtönzött biknibemutatóját megnézhetik itt!
 

A teljes adást megnézheti az RTL Klubon!

Legnézettebb videók