Műsorújság
RTL Most

A nagy szupermodell titok: hogy lehetnek ennyire vékonyak?

A testükért bomlanak a férfiak, a hölgyek pedig irigylik őket. De vajon mennyi koplalás és lemondás áll a tökéletes megjelenés mögött? Komolyan narancslébe mártott vattát esznek, vagy ők is a kalóriabombákra szavaznak? Süle László riportja.

Szikszai Johanna az egyik legkeresettebb magyar modell, több nagy kampány szereplője. Valóban kiválóak a génjei, és nehéz elhinni, hogy bizony ő is szereti ezt a nagyon lapos hasát, pedig Johanna a konyhában is otthonosan mozog, egyenesen imád sütni. Általában jóval többet, mint amennyit meg tud enni. Minderről a teljes interjút ITT nézhetik meg!

Mihalik Enikő nádszálvékony testéről is ódákat lehetne zengeni, pedig a világhírű szupermodell szeret és szokott is enni.

Napjaink másik ünnepelt magyar sztárja, Palvin Barbara is szeret enni, ő is gyakran posztol hasonló fotókat. Az meg megint más kérdés, hogy az utóbbi időben az egyébként szépséges Barbi mintha túl sokat fesztiválozna.

Kocsis Korinna fotómodell is tudja, hogy fontos az energia bevitel, főleg egy fárasztó fotózás alkalmával. Ilyenkor éppen, hogy az olyan gyors kaják segítenek tovább dolgozni, mint a pizza vagy a hamburger.
 

A Fókusz teljes adását megnézhetik az RTL Moston!

Legnézettebb videók