Műsorújság
RTL Most

A nagy leleplezés: kiderül, kik lesznek az ítészek!

Egy extravagáns frontember, egy bájos színésznő, egy szinkronikon és egy múzsává avanzsált fuvolaművész. Nem akármilyen négyes ez: Linczényi Márkó, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Horgas Eszter alkotják a hamarosan az RTL Klub képernyőjén debütáló Hungary’s Got Talent zsűrijét. Első látásra meglehetősen vegyes a csapat, de egy dolog összeköti őket. Mindegyikükben megtalálható az a bizonyos tehetség, amit ősztől ők keresnek majd – másokban. Süle László riportja.
Csuja Imre Jászai Mari-díjas színész, felsorolhatatlanul sok színházi szerepe mellett olyan nagysikerű filmek szereplője, mint az Üvegtigris, az Argo vagy a Valami Amerika 2. – talán mégis legtöbben a szinkronjait ismerik. Torrente, Wesley Snipes filmjei vagy éppen Al Bundy legendás karaktere is az ő hangján szólalt meg magyarul. Csuja Imre egyébként igazi internetes sztár is, hiszen előbb az Újraélesztésről szóló zseniális kisfilm, majd a Napolaj című popsláger elszavalása is általa „fertőződött” vírusvideóvá. A kőkemény gengszter már csak a karcos orgánuma miatt is a zsűri rosszfiúja lehetne – nos, ez aligha lesz így. Társai szerint ugyanis csak az arca szőrös, a szíve nem – de azért meglesz a maga helye és szerepe ebben a zsűriben is.

Márkó, azaz Linczényi Márkó a The KOLIN nevű magyar, de angolul éneklő szintipop-indie rock együttes frontembere. Főleg külföldön népszerűek, itthon kifejezetten megosztották a közönséget, elsősorban egy művészi performansznak szánt koncertelemmel. Botrány, sőt énekes-verés is volt amiatt, hogy Márkó rendszeresen csókolózott, vagy csókolózni próbált a fellépéseit látogató közönség tagjaival. A rendkívül jóképű, de annál polgárpukkasztóbb énekes nem szokta magát visszafogni sem a fellépéseken, sem a videóklipjeiben, nem lesz ez máshogy a zsűriben sem.

Első pillantásra a zsűri tündi-bündije Kovács Patrícia lenne. A színésznő ráadásul gyakorló anyuka, Hanna Lujza nevű kislánya másfél éves. Ennek ellenére ő több keménységet ígér, ráadásul a szomszédja is hatással volt a próbákon. Kovács Patrícia az egyik legkedveltebb magyar filmszínésznő, romantikus vígjátékokban és művészfilmekben egyformán nagyszerű. Gyakran emeli fel a hangját olyan közérdekű ügyekben, mint a nőket a családon belül érintő erőszak, vagy a nyilvános szoptatás kérdése. Tavaly nyáron már zsűrizett egy internetes tehetségkutatón.

Horgas Eszter fuvolaművész évtizedek óta a magyar zene állócsillaga, megkerülhetetlen tényezője. Felsorolhatatlanul sok díja van, az utóbbi évben azonban mégis Vukán György múzsájaként és örököseként hallhattunk róla. Ebben a zsűriben neki van a legtöbb köze a tehetséggondozáshoz, a zenélés mellett ugyanis tanít is.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
 

Legnézettebb videók