Fókusz

2015.11.24. 18:00 (kedd)

A Keresem a családom 16 év után hozta össze Jutkát és lányát

A Keresem a családom 16 év után hozta össze Jutkát és lányát

Anya és tőle távol élő lánya mióta egymásra találtak, minden nap beszélnek, pedig majdnem 20 évig nem látták egymást.

Jutkát és lányát, Enikőt a rossz családi háttér és a történelem szakította el egymástól. Jutka házassága ugyanis alkohol problémákkal küzdő férje miatt 1981-ben megromlott. Mikor az asszony válni akart, férje azzal fenyegette, hogy elveszi tőle a gyereket, ezért kétségbeesésében megpróbálta eldobni az életét. Romániában a bíróságon mindenki ellene vallott, azt mondták idegileg labilis, ezért a férjének ítélték a gyereket. Láthatás ugyan volt, de ezek alkalmával Enikőt nem láthatta, és el kellett tűrnie férje erőszakoskodásait. Úgy döntött többet nem megy férje közelébe, de ezzel le kellett mondania lányáról is.

A Keresem a családom 16 év után hozta össze Jutkát és lányát

Jött 1989 és a román forradalom, amikor Jutka elvesztette munkáját és új párjával, Gyurival, valamint azóta született közös gyermekükkel, Leventével Magyarországra költöztek, Enikő pedig közben felnőtt és férjhez ment. Enikő jelenleg három gyermekével él Besztercén, férje Ausztriában dolgozik, ő pedig egy kis élelmiszer boltban eladó.


A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való