Műsorújság
RTL Most

6 év után szabadulhat Tóásó Előd!

2121 nap szenvedés, bizonytalanság és raboskodás után végre kimondta a bolív bíróság, Tóásó Előd nem terrorista. A bírói ítéletet követően Előd azonnal felhívta nővérét. Fürge Anett riportja.
Előd barátait, Eduardo Rózsa-Florest, Magyarosi Árpádot és az ír Michael Dwyert egy rajtaütés során kegyetlenül kivégezték, 2009. április 16-án, a bolív elnök, Evo Morales elleni fegyveres felkelés és terrorizmus vádjával. Tóásó Előd és a horvát származású Mario Tadic börtönbe kerültek, kínozták, verték őket. Elődről hónapokon keresztül semmit nem tudott a család.
 
Előd nővére, Edit az elmúlt közel 6 év alatt mindenkivel felvette a kapcsolatot, aki segíthetett testvéréért vívott harcában.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
 

Hasonló videók

  • Már csak egy szűk hónap van az 51-es körzet tervezett lerohanásáig. Az UFO hívők közül már 2 millióan jelezték, hogy a nevadai sivatagban ott lesznek az eseményen, további másfél millió embert pedig érdekel. Azt senki nem gondolja, hogy ennyien tényleg el is mennek a nevadai sivatagba, a helyi hatóságok azonban nem zárják ki, hogy körülbelül 50 ezren megjelennek a helyszínen. De mi lesz akkor?

  • Bár évekig többször nyilatkozta, hogy az ő életvitelébe nem fér bele a család, 56 évesen édesapa lesz Quentin Tarantino. A rendező első gyermeke izraeli származású feleségétől, Daniella Pick-től születik majd, aki egyébként modell.

  • Élő videóban mondta el, hogy a koncerten végezni akar haragosával. Szilveszter és Ernő között azért volt feszült a viszony, mert Szilveszter korábbi párja, akivel van egy közös gyermekük, Ernővel folytatta életét, ebbe a korábbi élettárs nem tudott belenyugodni. Többször, és nyíltan fenyegette a haragosát, hogy bosszút fog állni, tette ezt a gyilkosság előtt is. 19-én, egy Polgáron rendezett koncert közben, a tömegben ölte meg ismerősét, többször nyakon és hátba szúrta. A 41 éves férfin már nem lehetett segíteni.

  • Sötétbe borult Sao Paulo a füst miatt, akkora tűz tombol 2700 km-rel arrébb Brazíliában, az Amazonas erdő területén, ez már az űrből is látszik. Az év elejétől idáig 72 ezer tűzvész pusztított ugyanitt, ez a szám pedig 84 százalékkal több, mint a tavalyi. Múlt csütörtök óta, tehát egy hét alatt összesen 9500 helyen gyulladt ki az erdő.

  • A használtautó kereskedelem és import korunk egyik legjövedelmezőbb üzletága. Csak idén júliusban több mint 13 ezer használtautót helyeztek forgalomba Magyarországon. Mint minden szakmában, így itt is előfordulnak olyan ügyeskedők, akik, az idézőjeles „okos” megoldásokat keresik, gyakran a mi kárunkra. De vajon, hogyan védekezhetünk a nálunk dörzsöltebb, minket tudatosan átverni akaró NEM becsületes nepperekkel szemben?

  • Szaxi Maxi Szikora Robival a Hungáriában játszott együtt. A zenekar nem csak országos hírnevet, de egy életre szóló barátságot is hozott kettejük életébe. Olyannyira szoros volt a kapcsolatuk, hogy amikor Robi kilépett a zenekarból, Gyula is követte. Igaz, 2 nap múlva visszatért. Szikora Robi emlékezik zenésztársára.

Legnézettebb videók