Műsorújság
RTL Most

100 évnyi fegyházbüntetést kaptak az eperföldi gyilkosok

Több, mint 100 évnyi fegyház- és börtönbüntetést kapott az a kilenc vádlott, akik a csepeli hajléktalan gyilkosságokban vettek részt. Az eperföldi gyilkosok néven elhíresült társaságnak hosszú volt a bűnlajstroma az emberöléstől a kábítószer kereskedelemig számos bűncselekményt írtak a számlájukra. Felkavaró riport következik.
Emberölés, emberölés előkészülete, magánlaksértés, testi sértés, személyi szabadság megsértése, kifosztás, kábítószer kereskedelem, hosszú volt a bűnlajstroma az eperföldi gyilkosoknak. Kilenc vádlott, több mint 100 évnyi fegyház- és börtönbüntetés, ma reggel elsőfokú ítéletet hirdettek a csepeli hajléktalan gyilkosságok ügyében.

Tolmács fordította még szerdán a szerb származású elsőrendű vádlott utolsó szó jogán írt beszédét. A szerbiai börtönből megszökött férfi vallomásában csak részben ismerte el tetteit. Az álneveken bujkáló férfi 2007 nyarán költözött a csepeli erdő melletti hajléktalan telepre. Magát szerb háborús hősnek adta ki a hajléktalan kolónia előtt, akik befogadták. A másodrendű vádlott elmondása szerint állandó kábítószer hatása alatt álltak. 2011 augusztusában egy erdélyi férfi kért rendőri segítséget. A csepeli hajléktalan banda személyes bosszúból az eperföldekhez csalta, megkötözte, majd földbe ásta. A férfinek azonban sikerült megszöknie. A nyomozás során további holttestek kerültek elő. A vád szerint legelőször egy diósdi férfit öltek meg. Összeverték, felakasztották, majd elégették, mert szerintük meglopta őket.

 

A teljes adást visszanézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók