KERESÉS search-close

Szavazz Gergőre, a Farm hősszerelmes döntősére!

szerző:
2016.05.28. 21:10

Gergő az egyetlen farmer, aki nem egyedül költözött a tanyára. Hűséges négylábú társát, Kongót hozta magával, aki gazdája oldalán lett valóságshow-hős. A játékban pedig újabb, komoly érzelmeken alapuló kapcsolatra tehetett szert, ezért többen úgy vélik, a farmerlegény már most is biztos nyertese a műsornak.

A kaszkadőr srác szingliként érkezett a játékba, és csak egy cél lebegett a szeme előtt: megnyerni a 20 millió forintos fődíjat! Ez az igény hamarosan kibővült, amikor megismerte szőke játékostársát, Brigit. Rendíthetetlenül ostromolta a háromgyermekes anyukát, aki csak hosszas unszolásra adta be a derekát a kutyájával érkező farmernek.

Gergő végezte a rászabott feladatokat, és eleinte csendesen, de magabiztosan haladt a győzelmet jelentő döntő felé. Mivel nem volt konfliktusa, nem kellett a Párbajoktól tartania, így nyugodtan koncentrálhatott Brigivel való kapcsolatára. A farmerlány azonban nem mindig elégedett meg párja oltalmazó karjaival.

A Felező buli csúnyán végződött a szerelmesek számára, és először úgy tűnt, Gergőnél betelt a pohár, de mégis megbocsátott szíve választottjának.

Mikor Gergő párja az aukción vásárolt romantikus csónakázását szerelmével osztotta meg, sokan gondolhatták, hogy végre sínen van a kapcsolatuk és fellélegezhetnek...

Habár Brigi megnyugodhatott, Gergő fenntartásokkal kezelte viszonyukat. Bizonytalanságát csak még jobban elmélyítette Attila jelenléte kapcsolatukban, mint ’harmadik fél’.

A csendes Gergő ekkor tűnt el, és a helyét egy sokkal karakánabb figura vette át. Már nem tűrte szótlanul, ahogy Brigi és ősellensége szövetkeznek ’ki tudja miről’ a háta mögött…

A farmerlegényt már az sem érdekelte, hogy párja vajon Párbajozni kényszerül-e, sőt távozása után szinte meg is könnyebbült.

Az utolsó héten pedig a másik két döntőssel, Gáborral és Cintiával pipálgatták a bakancslistára való őrültségeket.

Ugye emlékszel még, hogyan szappanozta Gergő meztelen testét az udvaron?

 

Szavazz Gergőre, a Farm hősszerelmes döntősére!
 

Nézd vissza Most!

Kvíz

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való