KERESÉS search-close

Szavazz Cintiára, a Farm egyetlen női döntősére!

szerző:
2016.05.28. 21:10

A 20 éves lány volt a legfiatalabb játékos a Farmon, mégis példaértékű a kitartása. Sok kritika érte, és büntetéseket is kapott szép számmal, mégis képes volt két férfit is maga alá gyűrni a játékban.

Ki gondolta volna a trágyás kulcskereséskor, hogy ez a lány bizony ott lesz a fináléban a két legerősebb férfi oldalán? Pedig megcsinálta, és nem is akárhogy! Nemcsak két sikeres Párbajt tudhat maga mögött, melyek segítségével Norbit és Attilát is képes volt kiejteni, hanem az álomkórral is sikerült felvennie a kesztyűt.

Az első héten két részre szakadt a farmtársadalom. Cintia már akkor is a hangadó tábort erősítette, melynek Dani volt a vezetője. Hiába gondolták róla, hogy jó csapatkapitánya lesz a keménymagnak, már az első Párbaj után távoznia kellett, ezért Attila volt az, aki a szárnyai alá vette a fiatal lányt. Kapcsolatuk viharosan alakult, ugyanis a játék végére szinte már ölték egymást.

A sok alvása ellenére is népszerű lakója volt a Farmnak. Dia például komoly érzelmeket táplált Cintia iránt, de a lány először Norbival, majd Brigivel találta meg a közös hangot…

Dóri pedig szinte lányaként tekintett 20 éves ellenfelére, ezért is lehetett az, hogy őt vitte magával a licitáláson megvásárolt hajókázásra, ahol mind a ketten gyermeki lelkesedéssel vetették bele magukat a Farmon kívüli kalandba.

Természetesen az állatokért is oda volt a játék egyetlen női döntőse. Barnit egyenesen imádta, de a rábízott kismalacot is anyáskodva gondozta. Egyedül Lorenzóval, alias Csula bával nem sikerült megtalálnia a közös hangot.

Ha már összegyűjtöttük Cintia legemlékezetesebb pillanatait, a csajok közös fürdőzését sem hagyhatjuk ki a felsorolásból.

 

 

Szavazz Cintiára, a Farm egyetlen női döntősére!
 

Nézd vissza Most!

Kvíz

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való