Műsorújság
RTL Most
Fördős Zé
Fördős Zé
Igazi bennszülött városi gyerek, ezért a műsorvezetéssel járó tanyasi elvonulásra egyfajta szanatóriumi kezelésként gondol. Az ételféleségek avatott szakértőjeként a falusi élet gasztronómiai oldalát már töviről-hegyire ismeri. A hurka textúrájához mindenestre egyelőre sokkal jobban ért, mint az ártányokhoz.

Kisgyerekként nem csak enni szeretett, hanem szívesen forgolódott a fazekak és tűzhelyek körül. Igazi vendéglátós családból származik, nem is volt kérdés, hogy később is ételekkel fog foglalkozni.
A Szárnyas Ízvadász 2012-ben indította el saját videós gasztroblogját, ami olyan sikeres lett, hogy nem sokkal később a monitor után az RTL képernyőjén találta magát.

2014-ben ő lett a Konyhafőnök egyik zsűritagja, eddig összesen három évadon keresztül döntött a feltörekvő szakácsok ételeinek sorsáról, vagy adott hasznos tippeket a mindennapi konyhai rutin túléléséhez.Így ízben azonban különösen messze került a profi konyhák világától, mikor beköltözött a dél-afrikai dzsungelbe a Celeb vagyok, menst ki innen! első 2014-es szériájában.


Szabó Zsófival kincsvadászaton 

A felnőtt szakácsok után a legifjabb séfpalántákkal is foglalkozott a Konyhafőnök Junior adásaiban.Egy percre sem akasztotta szögre a kötényt, Havas Dórával együtt saját főzőműsorában avat be bárkit a street food rejtelmeibe. A Street Kitchen konyhájában nem mindennapi ételek készülnek:


 

Március 21-étől egy egészen új szerepben láthatjuk, hiszen Nádai Anikóval váltásban ő lesz a Farm egyik házigazdája.A közös munkát már mindketten várják, itt azt is megnézhetik, hogyan gyúrnak a tanyasi életre.


Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo