KERESÉS search-close

Ennyi, lezárult a Farm-jelentkezés... A java csak most következik!

2016.02.16. 15:48
Aki eddig nem vágta bele a fejszéjét a jelentkezésbe, már ne is tegye, a Nagy Farmerkeresésnek ez a szakasza ugyanis véget ért. Tavasszal végre kiderül, kik költözhetnek be a múltszázad eleji tanyára, hogy a felmenőikhez hasonlóan közelebb kerüljenek a természethez és persze a 20 millió forintnyi nyereményhez.
Ennyi, lezárult a Farm-jelentkezés... A java csak most következik!
Aki idáig nem jelentkezett, az sajnos kimarad a tanyasi élet szépségeiből és izzadtságos munkájából, de senki ne csüggedjen, hiszen nemsoká a saját szemünkkel láthatjuk, hogyan képesek a kiválasztottak dacolni a kemény vidéki élet nehézségeivel és egymással.

Ennyi, lezárult a Farm-jelentkezés... A java csak most következik!

Addig is itt megnézheted, kik lesznek a műsor házigazdái, de érdemes figyelni az oldalt is, mert folyamatosan érdekes infókkal frissülünk!

(Eredeti címlapkép: fortepan.hu)

Nézd vissza Most!

Kvíz

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való