Műsorújság
RTL Most

Viccnek indult a Batman V Superman

Batman és Superman sétál az erdőben... Ja nem, ez nem az.
Kép: Facebook

Zack Snyder rendező a napokban adott interjút az Entertainment Weekly-nek, amiben a Batman v Superman: Dawn of Justice eredetéről is szó esett. Mint kiderült, az egész egy szimpla viccnek indult, Snyder ugyanis épp Christopher Nolannel és David S. Goyerrel ötletelt a Man of Steel easter eggjein (rejtett poén, utalás), amikor Snyder egyszer csak megszólalt:

"Azt mondtam, 'Mi lenne, ha a film végén lenne egy jelenet, amiben egy ládányi kriptonitot szállítanak ki a Wayne kastélyhoz'? A többiek erre meg: 'Okééé'. Ha már kimondtad hangosan, akkor para, mert nem tudod visszavonni."

Ez a jelenet végül nem került be a filmbe, helyette láthattunk "Wayne Enterprises" feliratú műholdat, valamint egy "Keep calm and call Batman" posztert is. Easter eggekből valószínűleg a Batman v Supermanben sem lesz hiány, gondoljunk csak Wonder Woman és Aquaman megjelenésére, no meg Joker, Flash, és ki tudja még hány ikonikus karakter felbukkanására. És ők még csak nem is lesznek elrejtve! No de messze van még 2016, addig is hangolódjunk a májusi szinkronos trailerrel:
 


 
 
És hogy egy igazi vicc is szerepeljen a cikkben, amiért előre is elnézést kérünk:

Superman találkozik Batmannel.
- Te Batman, képzeld, ahogy repülök, meglátom a Macskanőt egy tetőn, amint széttárt lábakkal meztelenül fekszik egy matracon, és kéjesen vonaglik. Annyira megkívántam, hogy odarepültem, és durr bele!
- És nagyon meglepődött a Macskanő?
- Hát igen, de közel sem annyira, mint a Láthatatlan Ember...

Legnézettebb videók