Műsorújság
RTL Most

Star Wars: Rogue One - Újabb férfi főszereplő a stábban

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Rogue One egyfajta piszkos tizenkettő jelleget ölt, ugyanis újabb főszereplőt szerződtettek le a meglévők mellé.
Kép: Star Wars wiki

Elsőként ott van ugyebár Felicity Jones (A mindenség elmélete), aztán Riz Ahmed (Éjszakai féreg) és Sam Claflin (Az éhezők viadala), valamint hallhattunk már ezt-azt Ben Mendelsohnról (Bloodline) is. Most pedig újabb név merült fel a film egyik vezető szerepével kapcsolatban: Diego Luna, akit legjobban talán az Anyádat is! c. filmből ismerhetünk. Gyűlik tehát a csapat, ami nem is annyira meglepő, hiszen nem lesz egyszerű feladatuk a Lázadóknak.


A történet ugyanis A Sith-ek bosszúja és az Új remény között játszódik, amikor egy lázadó pilótákból álló csoportosulás az első Halálcsillag terveit akarja meglovasítani (ezúton is elnézést a csalóka képért, hiszen azon a második Halálcsillag tervrajza látható). A Star Wars Celebrationön egy rövid kedvcsinálót is levetítettek a 2016. decemberében érkező filmhez, melyben egy bolygó, pár TIE vadász és a Halálcsillag volt látható. Kíváncsian várjuk, mindebből mi fog kisülni, reméljük a legjobbakat.

Legnézettebb videók