Műsorújság
RTL Most

Robert Downey Jr. szerint, nem lesz több Vasember-film

A színész hiába imádja oly nagyon Tony Stark karakterét, nemrég azt nyilatkozta, nem nagy a valószínűsége, hogy egy negyedik önálló rész erejéig újra visszatérjen.
Manapság nincs hiány szuperhősfilmekből, pláne, ha a Marvel univerzumról beszélünk: májusban érkezik a legújabb Amerika kapitány mozi, amit nevezhetnénk akár csökkentett költségvetésű Bosszúállók-filmnek is, lévén majdnem mindenki szerepel benne a nagy gárdából.

Pont az új akció forgatásán ült le egy interjúra Downey, ahol természetesen felmerült egy következő Vasember eposz lehetősége:
 

„Nem hiszem, hogy lenne rá esély…” – mondta szűkszavúan.
Persze, nem rekedt meg ennél a magyarázatnál:
 
„Valamilyen formában a Kapitány 3 nekem egy kicsit olyan, mintha egy mini-Vasember 4 lenne. Ezután pedig minden visszaáll a rendes a kerékvágásba. Mindenki az út két oldalára húzódik, mielőtt beütne egy következő Bosszúállók csapás. Ez a rendszer. Eddig legalábbis ez volt.”
 
Nem véletlen, hogy erre hivatkozik. A csapatos hősködés két következő része elvileg 2018-ban és 2019-ben (Infinity War 1 és 2) debütálnak majd a nagyvásznon.Úgyhogy, aggodalomra nincs ok, hiszen ebben a formában még biztosan találkozhatunk Starkkal. Sőt, mi azért még nem vetnénk el teljesen egy újabb önálló blockbuster lehetőségét, hiszen ha szépen végigzongorázzuk, 2008 óta Downey karaktere hozta a legtöbb bevételt az összes bosszúálló közül. Egy jól fialó tehenet pedig nem szívesen teszünk parkolópályára... ugyebár!

Forrás: EW
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók