Műsorújság
RTL Most

Reggeli Hírvadász - 15/03/24

Kíváncsi vagy, ki lehet az új Pókember? Hogy Jennifer Lawrence még hányszor feszít kéken és majdnem teljesen meztelenül? Hogy mikor játszódik az új Kör? Akkor jó helyen jársz!

Jennifer Lawrence utoljára lesz Mystique

Méghozzá az X-Men: Apokalipszisben, mely 2016-ban kerül a mozikba. A sztár nem adott különösebb magyarázatot döntésére, de egyre inkább felfelé ívelő karrierjét tekintve valahol érthető, hogy egy kék színű alakváltó mutáns eljátszása hátrébb került a preferencia sorrendjében. Mi azért örülünk, hogy Rebecca Romijn után ő vehette át a stafétát, és lehelt új életet a karakterbe.

Forrás: MTV News

16 éves az új Pókember?
 
Amikor a Sony és a Marvel bejelentette, hogy közösen gondolják újra Pókembert, rögtön megindultak a találgatások, vajon kié lehet majd a szerep. Az eddigi találgatások alapján egy sokkal fiatalabb Peter Parkert kívánnak beemelni a Marvel Filmes Univerzumába, amit a Badass Digest legújabb híre is alátámaszt: értesüléseik szerint egy 16 éves színészt, Mateus Wardot hívták be a stúdióba meghallgatásra. Ti mit gondoltok, a képregények után a mozivásznon is működne egy tini-Pókember?

Forrás: Badass Digest

Kép: Mateus Ward Facebook


Megvan(nak) a Bosszúállók: Végtelen Háború(k) rendező(i)

Az Avengers: Infinity War két részletben kerül majd a mozikba, 2018 és 2019. májusában. Egyre inkább úgy tűnik, hogy az Amerika Kapitány - A tél katonája rendezői, Joe és Anthony Russo készíthetik majd el ezt a Marvel filmet is, méghozzá közvetlenül az Amerika Kapitány - Polgárháború után, melynek forgatása idén nyáron kezdődik. Örülünk?

Forrás: The Wrap

Mégiscsak folytatás a Körök

Korábban arról szólt a fáma, hogy a Rings A kör 2. folytatása lesz, majd olyan pletykák jelentek meg, miszerint előzményfilmre számíthatunk. Most viszont F. Javier Gutierrez rendező eloszlatta a kételyeket, méghozzá egy Twitter bejegyzésben, hogy asszondja:
 
"Hé emberek, a #Rings NEM előzmény, a sztori 13 évvel játszódik a #TheRing után :)"
No, most már ezt is tudjuk, végeredmény novemberben.

Forrás: F. Javier Gutierrez Twitter

Mai Hírvadászunk búcsúzik, holnap reggel viszont visszatér, ne menjetek sehová! Szép napot!

Legnézettebb videók