Műsorújság
RTL Most

Reggeli Hírvadász - 15/03/13

Megborult a filmvilág és most a mesék háza táján szállította a legfrissebb híreket, persze az animációs világon túl, a sci-fi produkciók és Matt Damon felé is kikacsintottunk egy picit.

Újra bekönnyezhetünk a testvéri szeretet láttán
 

Na, ennyit a tegnapi feltételezésünkről, hogy egyhamar nem érkezik újabb Jégvarázs folytatás. Bumm. A Disney nagy coming out-tal szédítette el a meserajongókat: hivatalosan is bejelentették, hogy nemcsak egy rövidfilmmel szúrják ki a szemünket, de nem ám – jön a második rész!

A részletekről – megjelenés és sztori – még semmit sem tudni, Anna (Bell) és Olaf (Josh Gad) életre keltői mégis óriási izgalommal és mega-cukisággal fogadták a hírt. Kristen Bell konkrétan jégre tette magát:
 

Kép: Kristen Bell Twitter (@IMKristenBell)

A vámpírokat csak a mesékben komáljuk
 

Ha már amúgy is a mesék világában bolyongunk, nem mehetünk el egy másik boldogságos folytatás mellett, amely lassan egyedüli filmként tartja bennünk a lelket, miszerint Adam Sandler valami jóban is képes közreműködni. Jó-jó nem feszítjük tovább a húrt: a Hotel Transylvania is újabb résszel dobja meg a rajongóit. A vámpíros mese már annyival előrébb tart, hogy ki is jött a második rész teasere. Alant lehet olvadozni tőle:
 


Matt Damon a 15. századba időutazza magát
 

Jó nem teljesen, kicsit sarkítottunk. A színész most már hivatalosan is csatlakozott a Legendary stúdió gondozásában készülő a The Great Wall című film stábjához, melyben többek között Willem Defoe lesz a partnere. Elég nagy a hype a produkció körül, ugyanis már jó ideje  - két éve - húzódik a tervezgetése. A forgatás március végén indul Kínában és végig ott is maradnak, hiszen az egész filmet ott veszik majd fel. Amúgy egy ponton még Henry Cavill (Superman) és szóba került a projekt kapcsán, de végül kiesett a szereplőgárdából. 


Tegnap egy Harris, ma pedig egy Manganiello

 

A David Ayer rendezésében készülő Suicide Squad lassan fél Hollywoodot beszippantja a szereplői közé. Tegnap még arról szólt a fáma, hogy netalán Ed Harris rosszfiúskodhat egy picit a filmben, ma pedig már a Magic Mike-ból ismert Manganiello került közel a Squad-tűzhöz. A produkcióhoz közel álló forrás szerint a színész játszhatja Deathstroke-ot a történetben. Persze ez sincs még kőbe vésve, hiszen Jason Clarke is esélyes a szerepre, habár a forrás szerint szinte biztosra vehető, hogy a kigyúrt "sztriptíztáncos" viszi el a prímet.

A Suicide Squad nem mellesleg 2016 augusztusában érkezik a mozikba, és Will Smith, Jared Leto és Margot Robbie már sziklaszilárdan ott lesznek a vége főcím felsorolásában. Legutóbb Leto szélsőséges átalakulásán keresztül kaphattunk egy kis betekintést, hogy vajon hogyan is fog kinézni Joker.


Kép: Magic Mike Hivatalos Facebook

Imádtuk a Hős6ost, és nem is hagyjuk abba egy darabig

 

Úgy látszik, hogy a filmvilágnak az elmúlt napon mesetúltengése volt, hiszen elárasztottak minket a folytatások híreivel - ahogy azt fent is taglaltuk -, viszont mit nekünk kettő, jöjjön rögtön három jóhír. Kritikánkban már áradoztunk az édes robotos sztoriról, szerettük is nagyon, most pedig lőn boldogság, hiszen erős az esély rá, hogy a Hős6os is megkapja a második részét. Ugyan pár héttel ezelőtt a mese  társ-rendezője, Chris Williams még azt nyilatkozta a CinemaBlendnek, hogy csak akkor érkezhet egy újabb fejezet Hiro és Baymax életében, ha olyan történetötlet érkezik, amiért megéri dolgozniuk.

Na, akkor úgy tűnik megtalálták a csapásirányt. Beindult a susmus Hiroék háza táján. Ez nem is meglepő, hiszen mi lehetne nagyobb motiváció annál, minthogy megnyerték a Legjobb animációs film Oscar-díját. Reméljük, hogy összejön: minél több cuki robot kell a mindennapokba!


Kép: Big Hero 6 Facebook

Ennyi volt már a vadászat. Holnap reggel újra betárazunk és indulhat a támadás.

Forrás: Cinemablend, The Hollywood Reporter, Deadline, Variety

Legnézettebb videók