Műsorújság
RTL Most

Ő már biztosan visszatér a Star Wars nyolcadik részében!

Nemrég ment a mozikban Az ébredő Erő, nemsokára jön a Rouge One, az internet népe mégis az új trilógia második részén pörög. Szerencse, hogy korlátozottan azért, de mégis kapunk információkat a filmről.
És akkor mostantól SPOILERESEN folytatjuk, úgyhogy aki még nem látta a hetedik részt, inkább szaladjon a többi cikkünk felé.

Gwendoline Christie elismerte, hogy újra találkozhatunk vele Phasma kapitány szerepében! Meglepő infó ez, hiszen mindenki úgy sejtette, hogy köszönhetően Han (Harrison Ford) morbid humorának és Finn (John Boyega) égető bosszúvágyának, a parancsnok a szemétledobó zúzdájában végezte. Ez már egy halál opció volt. Mindezek után hőseink fel is robbantották a folytatásban feltűnő Csillagpusztító bázist. A halál második opciója.

Kép: Tumblr

A színésznő bejelentése alapján viszont Phasma igazi MacGyver lehetett, ha mindezt túlélte. És úgy tűnik, hogy tényleg az. A válaszokra viszont még 2017 decemberéig várnunk kell, sajnos. Főleg úgy, hogy az eredeti premierdátumot elcsúsztatták.

Kép: Tumblr

Habár belegondolva a dologba, simán lehet, hogy J.J. Abrams intézte el, hogy a karakter visszajöhessen, ugyanis Az ébredő Erő promótálása közben kijelentette, hogy Phasma a kedvence – ehhez képest persze meglepő volt látni, hogy viszonylag keveset szerepelt a vásznon… na, majd a nyolcadikban!

És ugye azt is sejtjük már, hogy lassan megkezdődik a forgatás is, ezt az infót fejelte meg Daisy Ridley  (Rey) egy új insta poszttal:

Kép: Daisy Ridley Instagram

A képen egy csokor virág található és egy köszönő levél, valószínűsíthetően Kathleen Kennedy-től, a Star Wars filmek producerétől. Úgyhogy két opció van: már elkezdték, vagy nemsokára el fogják kezdeni.

Legnézettebb videók