Műsorújság
RTL Most

Nem ússzuk meg, lesz Neveletlen hercegnő 3!

Az ég óvjon minket ettől, de úgy tűnik, nem teszi. Gary Marshall nemrég azt nyilatkozta, hogy semmi akadálya, egy újabb Anne Hathaway-romkomnak.
Na, egy apró bökkenő mégis akad: nem tudnak rögtön nekiállni a filmnek, miután a színésznő éppen babát vár. Úgyhogy ha lesz folytatás, akkor arra egy picit még várnunk kell. Viszont jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy nem tudjuk elkerülni ezt a végzetet.

Mindkét eddigi részt Marshall jegyzi rendezőként, és neki köszönhetjük Hathaway-t is, hiszen anno az első résszel – még 2001-ben – ő mutatta be a fiatal lányt a világnak, aki azóta A-listás, Oscar-díjas színésznővé nőtte ki magát. De hiába a nagy karrier, úgy tűnik, erre a nagy visszatérésre még ő sem tud nemet mondani (nem értjük, miért):


„Pár hete találkoztam Anne-nel, és úgy tűnik, hogy Manhattanben akarjuk megcsinálni a Neveletlen hercegnő 3-at.” – mesélte a rendező.


Ezek után felmerül a kérdés, hogy vajon Chris Pine is ott lesz-e a stáblistán, hiszen az előző részben egy herceget alakított, akivel a film végén Hathaway karaktere örökszerelembe esik…Marshall szerint Pine is benne lenne a buliban. Miért is mondana nemet…? Soroljuk?


Forrás: Vanity Fair
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók