Az ég óvjon minket ettől, de úgy tűnik, nem teszi. Gary Marshall nemrég azt nyilatkozta, hogy semmi akadálya, egy újabb Anne Hathaway-romkomnak.

Nem ússzuk meg, lesz Neveletlen hercegnő 3!

Na, egy apró bökkenő mégis akad: nem tudnak rögtön nekiállni a filmnek, miután a színésznő éppen babát vár. Úgyhogy ha lesz folytatás, akkor arra egy picit még várnunk kell. Viszont jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy nem tudjuk elkerülni ezt a végzetet.

Mindkét eddigi részt Marshall jegyzi rendezőként, és neki köszönhetjük Hathaway-t is, hiszen anno az első résszel – még 2001-ben – ő mutatta be a fiatal lányt a világnak, aki azóta A-listás, Oscar-díjas színésznővé nőtte ki magát. De hiába a nagy karrier, úgy tűnik, erre a nagy visszatérésre még ő sem tud nemet mondani (nem értjük, miért):

Nem ússzuk meg, lesz Neveletlen hercegnő 3!


„Pár hete találkoztam Anne-nel, és úgy tűnik, hogy Manhattanben akarjuk megcsinálni a Neveletlen hercegnő 3-at.” – mesélte a rendező.


Ezek után felmerül a kérdés, hogy vajon Chris Pine is ott lesz-e a stáblistán, hiszen az előző részben egy herceget alakított, akivel a film végén Hathaway karaktere örökszerelembe esik…

Nem ússzuk meg, lesz Neveletlen hercegnő 3!

Marshall szerint Pine is benne lenne a buliban. Miért is mondana nemet…? Soroljuk?


Forrás: Vanity Fair
Képek: Tumblr