Műsorújság
RTL Most

Natalie Portman eddig nemet mondott az új Star Wars-ra!

Mindenki Padmé Amidalája, az előzmény filmek női főszereplője, a második triumvirátus tagja eddig még nem látta a J.J. Abrams rendezésében készült folytatást. Az idő nagy úr.
Kép: Tumblr

Persze nem arról van szó, hogy végzetes bűnt követett volna el ezzel, hiszen attól még, hogy valaki egyszer aláírt egy SW-filmhez, nem kötelező minden egyes folytatást is megnéznie. Legalábbis ezek szerint – nem is értjük, miért…

Egy televíziós interjún szegezték neki a kérdést, hogy mégis mit szólt az új részhez, Az ébredő Erőhöz, ekkor vallotta be, hogy még elkerülték egymást:
 

„Hallottam, hogy mindenki azt mondja, csodálatos. És annak is nagyon örülök, hogy tovább folytatódik ez a hihetetlen közös, kulturális élmény.”


Kép: Tumblr

Jaaaj, Natalie...

Persze, gyorsan próbált javítani a helyzeten és hozzátette, hogy nemrég összehozott egy mini Star Wars-találkozót a volt kollégákkal, Ewan McGregorral (Obi Wan) és Joel Edgertonnal (Owen Lars), akikkel új közös filmjét forgatta, a Jane Got a Gun-t.
 

„Jó volt úgy nekiindulni egy filmnek, hogy már ismerjük egymást, mi hárman.”

 


És ha már a visszatérésnél tartunk, nem mindenki bojkottálta az ex-Star Wars szereplők közül Rey történetét, hiszen Ewan McGregor nemrég pont azzal haknizott Jimmy Kimmel műsorában, hogy bizony egy parányi cameo kedvéért ő is benne volt Az ébredő Erőben!

Kép: Tumblr

Persze egyetlen mondatról beszélünk, de akkor is!
 

„Már két éve csak arra vártam, hogy visszahívjanak!” – viccelődött.


J.J. pedig hívta is. A rendező ugyanis mindenképpen szerette volna, ha a fiatal Obi Wan Kenobi hangja visszatér az új részben. Csupán egy aprócska közreműködés volt ez, de így legalább betekinthetett a készülő filmbe is egy picit.

A mondat pedig: „Rey… ezek az első lépéseid.”

A beszélgetést Ti is megleshetitek alant:
 

Legnézettebb videók