Annyira jön, és annyira megkapta a zöld utat, hogy már a pontos premierdátumot is kitűzték. Úgy tűnik, Harrison Ford nem bír leállni, és mindegyik ikonikus karakterét visszahozza egy film erejéig (legalább).

Most már biztosan jön az Indiana Jones 5

Vannak szerepek, amelyeket nem lehet megállítani, mindig visszatérnek. Ilyen volt negyedjére Indiana Jones, és most úgy tűnik, hogy ötödik alkalommal is ilyen lesz. A Disney bejelentette ugyanis, hogy 2019. július 19-én jön a következő rész, a rendezői székben pedig Steven Spielberg foglal majd (ismét) helyet.

„Nagyon ritka, hogy a rendezői, produceri és szereplői szinten ennyire erős gárda jöjjön össze, és rendkívül izgatottak vagyunk, hogy erre az újabb utazásra is Harrison Forddal mehetünk” – nyilatkozta a Disney egyik feje.
Most már biztosan jön az Indiana Jones 5
A nagy bejelentéssel pedig eltöröltek minden eddigi pletykát. Ezek közül is a legmeghatározóbb vonal az volt, hogy ugyan visszatér a legendás régész professzor, azonban a főszerepben egy fiatalabb színésszel – Bradley Cooper és Chris Pratt voltak a legesélyesebbek erre. Ezeket persze, maga Spielberg cáfolta – valamennyire –, amikor kijelentette, hogy az egyetlen ember, akit el tud képzelni Indy szerepében, az Ford.
Most már biztosan jön az Indiana Jones 5
Hogy ki írja majd a forgatókönyvet, arról nincs hír, azonban annyi már tuti, hogy Spielbergéknek van bő három évük, hogy jól összerakják a sztorit. Az egyetlen parafaktor ezzel kapcsolatban, hogy mire eljutnak a forgatáshoz, Ford már 76 éves lesz – nem mintha esetében a kor bármit is számítana, de azért, na.

Meglátjuk, mi lesz ebből! Ti mit gondoltok?

Forrás: CinemaBlend