Műsorújság
RTL Most

Most már biztosan jön az Indiana Jones 5

Annyira jön, és annyira megkapta a zöld utat, hogy már a pontos premierdátumot is kitűzték. Úgy tűnik, Harrison Ford nem bír leállni, és mindegyik ikonikus karakterét visszahozza egy film erejéig (legalább).

Vannak szerepek, amelyeket nem lehet megállítani, mindig visszatérnek. Ilyen volt negyedjére Indiana Jones, és most úgy tűnik, hogy ötödik alkalommal is ilyen lesz. A Disney bejelentette ugyanis, hogy 2019. július 19-én jön a következő rész, a rendezői székben pedig Steven Spielberg foglal majd (ismét) helyet.

„Nagyon ritka, hogy a rendezői, produceri és szereplői szinten ennyire erős gárda jöjjön össze, és rendkívül izgatottak vagyunk, hogy erre az újabb utazásra is Harrison Forddal mehetünk” – nyilatkozta a Disney egyik feje.

A nagy bejelentéssel pedig eltöröltek minden eddigi pletykát. Ezek közül is a legmeghatározóbb vonal az volt, hogy ugyan visszatér a legendás régész professzor, azonban a főszerepben egy fiatalabb színésszel – Bradley Cooper és Chris Pratt voltak a legesélyesebbek erre. Ezeket persze, maga Spielberg cáfolta – valamennyire –, amikor kijelentette, hogy az egyetlen ember, akit el tud képzelni Indy szerepében, az Ford.

Hogy ki írja majd a forgatókönyvet, arról nincs hír, azonban annyi már tuti, hogy Spielbergéknek van bő három évük, hogy jól összerakják a sztorit. Az egyetlen parafaktor ezzel kapcsolatban, hogy mire eljutnak a forgatáshoz, Ford már 76 éves lesz – nem mintha esetében a kor bármit is számítana, de azért, na.

Meglátjuk, mi lesz ebből! Ti mit gondoltok?

Forrás: CinemaBlend

Legnézettebb videók