Műsorújság
RTL Most

Mit tudunk eddig a Galaxis őrzői folytatásáról?

Az időpontot már bevéstük a naptárba, köszönhetően James Gunnak. A rendező most újabb adalékot árult el a második részről. Juhéj!
Kép: Guardians of the Galaxy Facebook

Ugye az megvan, hogy az első rész végén egy óriási kérdés maradt nyitva azzal, hogy még mindig nem tudjuk, ki is Star-Lord (Chris Pratt) apja. Nem terrai, ez már tuti. Találgathatnánk, de felesleges, ugyanis a rendező elárulta, hogy a folytatásban ez lesz a központi téma.

Gunn – aki írója is a következő etapnak – a Vulture-nek mesélte, hogy miközben a hangsúly értelemszerűen a bűnözőkből összeverbuválódott csapaton lesz majd, a második rész az apák története.


Annak ellenére, hogy a képregényekben J’Son, a Spartoi Empire vezetője Peter apja, Gunn már 2013-ban kijelentette, hogy a filmekben nem ez a karakter lesz a titokzatos szülő. Így maradnak a tippek. Többet már csak 2015 végén, 2016 elején tudhatunk meg, amikor megkezdődik a castingolás a szerepre.

Ötlet pedig akad bőven, hiszen Gunn azt is kijelentette már, hogy nemcsak egy részre elegendő sztori kattog a fejében. Ki tudja, lehet, hogy a harmadik rész rendezését is rábízzák?

Addig is várakozunk!


Kép: Guardians of the Galaxy Facebook


A film pedig – a tervek szerint – 2017. május 5-én érkezik a mozikba!

Forrás: Collider

Legnézettebb videók