Műsorújság
RTL Most

Már forog a Star Wars nyolcadik része!

Hivatalosan is bejelentették, hogy Az ébredő Erő után érkező folytatás munkálatai már elkezdődtek. Mondhatnánk, hogy megkésve, hiszen január végén kellett volna nekiállniuk, de a premier elcsúsztatása miatt ennyit még ők is megengedhettek maguknak.
Nem-nem, ez a kép még csak Az ébredő Erő forgatásán készült

A hírt maga Bob Iger, a Disney főnöke jelentette be, úgyhogy nincsenek kételyek, a tavaly decemberben megismert új szereplők kalandjai már pörögnek is tovább. Eredetileg persze januárra volt kitűzve a forgatás kezdete, azonban a korábban már általunk is említett dátumváltozás miatt egészen idáig halasztották a munkálatok megkezdését. Sőt, a boss azt is bejelentette, hogy a 2019-ben érkező kilencedik rész előkészítése is beindult már – ennek a rendezője a Jurassic World-öt is delegáló Colin Trevorrow lesz.

Viszont mostantól a nyolcassal sincs megállás. John Boyega – aki Finnt alakította a 7. részben – már ki is írta a Twitter oldalára, hogy bőszen benne vannak a felkészülésben:
 

Nem mellesleg, erre utalt a posztjában (megértjük, mi is könyörögtünk volna Fordnak egy ilyen szignóért):

Sőt, már egy képet is feltöltött magáról és a kitartó készülődéséről:


Korábban pedig Daisy Ridley posztolt egy képet, amelyet a fanatikusok azonnal nagyító alá vettek és elemezni kezdték, hogy mi is áll a virágcsokor melletti papíron:


A Rian Johnson (Looper) vezénylésével készülő film előkészületei, persze jóval a hetedik rész kiadása előtt megkezdődtek. Johnson ugyanis nemcsak rendezője, de írója is a nyolcadik résznek. Félni viszont nem kell – gondolunk itt a J.J. Abrams fanokra –, az előző rész életre keltője továbbra is fontos szerepet játszik a további történetek kidolgozásában.


És mivel ennyire közeleg a nyolcas premierje is (egy év gyorsan elszalad), pár pletyka is szárnyra kapott a visszatérőkkel kapcsolatban. Egyrészt sokan pedzegetik, hogy Obi-Wan újra szerepet kaphat a fiatalok között, mint szellem – az Erő ugyebár sok mindenre képes. És mindezt Ewan McGregor segédletével képzelik el a gyanakodók. Ki tudja, mi lehet ebből. Mondjuk, ha a McGregoron múlna a dolog, biztosan benne lenne, hiszen már annak is ugrándozva örült, hogy J.J. egy apró megszólalás erejéig elrejtette Az ébredő Erőben.

Ámde, még mielőtt ezekkel a képsorokkal találkozhatnánk a nagyvásznon, kapunk még egy SW-darabot az idén! Decemberben érkezik a Rouge One, aminek a forgatásával már végeztek is a készítők, és Iger elmondása szerint odáig és vissza vannak az eredménytől – hisszük, ha látjuk.


Forrás: EW
Képek Tumblr

Hasonló videók

  • A megcsalás szabályai: Ha állandó kapcsolatod van, és valaki mással szexelsz. Nem minősül megcsalásnak, ha különböző az irányítószámotok. Nem minősül megcsalásnak, ha annyira be vagy állva, hogy nem is emlékszel rá, mert ha nem emlékszel rá, akkor igazából nem is történt meg. Nem minősül megcsalásnak, ha egyszerre két emberrel csinálod, mert érvénytelenítik egymást. De tutira megcsalásnak minősül, ha felveszed videóra és valaki véletlenül postázza a kazettát a csajodnak. Legnagyobb rémületére egy az egyben ez történt Josh-sal (Breckin Meyer) is. Josh ugyanis videóra vette egy röpke pásztoróráját, amit véletlenül élete szerelmének címezve adott postára. Valahogy utol kell érni a bűnjelet, mielőtt mindent végleg elront...

  • Az éjszakai munkából hazatérő Jillt (Amanda Seyfried) döbbenetes hír fogadja: testvérét, Mollyt (Emily Wickersham) elrabolták. Jillt egy évvel korábban szintén elrabolták, de megmenekült. A lány meggyőződése, hogy ugyanannak a sorozatgyilkosnak a fogságába került Molly is. A rendőrség őrültnek tartja a lányt, ezért nem akarnak segíteni neki. Jill érzi, hogy Mollyt megöli az elrablója, ezért maga indul a gyilkos nyomába, hogy megmentse testvérét.

  • Az angol miniszterelnök rejtélyes körülmények között meghal, és temetése kötelező minden nyugati vezető számára. De ami a világ legjobban őrzött eseményének indul, kiderül, hogy egy jól tervezett halálos támadás a világ legbefolyásosabb emberei ellen, hogy elpusztítsák az angol főváros összes nevezetességét. Csak három ember tudja megállítani ezt: az Egyesült Államok elnöke, Mike Banning (Gerard Butler), a titkosszolgálat vezetője és Benjamin Asher (Aaron Eckhart) angol ügynök, aki jogosan nem bízik senkiben.

  • Kate (Sandra Bullock) a munkája miatt megválik a gyönyörű tóparti házától. A postaládában üzenetet hagy a következő lakónak. Alex (Keanu Reeves), az építész megdöbbenve egy elhanyagolt házat talál. Előveszi Kate levelét és válaszol rá. Kiderül, hogy Alex és Kate nem egy idősíkban, hanem kétévnyi távolságban élnek egymástól. Levelezni kezdenek és egy nap úgy döntenek, hogy megpróbálnak találkozni.

  • Parapolis (Luciano Catenacci), a hírhedt görög tartja a markában Miami kaszinóit és fogadóirodáit. O'Connor admirális (Woody Woodbury) megelégeli a dolgot és hadat üzen az alvilágnak. Johnny Firpo hadnagyot (Terence Hill) bízza meg az akció lebonyolításával. Féltestvére, Charlie (Bud Spencer) régen szerencsejátékosként kereste a kenyerét, most betanítja a kártyatrükkökre testvérét is, így a két fivér együtt indul harcba a maffia ellen a kaszinóban.

  • Javában dúl a második világháború. A lelkes és mindenre elszánt ifjú, Steve Rogers (Chris Evans) is jelentkezik a hadseregbe, ám a gyenge fizikuma miatt eltanácsolják. Ezért örömmel jelentkezik a titkos katonai kísérleti programba, melynek keretében szuper katonát csinálnak belőle. Az izomkolosszussá fejlődött Amerika Kapitány feladata megállítani a nácik titkos tudományos részlegét, a Hydrát, melyet a világuralmi törekvéseket dédelgető, rettegett Vörös Koponya (Hugo Weaving) vezet.

  • Wilbur Walsh (Bud Spencer) és Matt Kirby (Terence Hill) a kikötőben bóklászva próbálnak munkát szerezni. Ám a furcsa párosnak nincs nagy szerencséje, munka helyett néhány helyi gengszter és pár autó szétpüfölésével kell vigasztalódniuk. Ezért úgy döntenek, hogy kirabolnak egy szupermarketet, de az akció balul sül el. A bolt hátsó bejárata helyett a helyi rendőrőrs ajtaján robbannak be. Hogy elkerüljék a letartóztatást, beállnak rendőrnek. A törvény jó oldalán állva sem hazudtolják meg önmagukat, aktuális pofonzáporaik között nyomozni kezdenek egy kínai titokzatos halála után, és miközben a szálakat gombolyítják, előszeretettel teszik helyre a környékbeli rossz fiúk állkapcsát és más, ütésre zsibbadó testrészeit is.

  • Will Strongholddal (Michael Angarano) szemben nagyok az elvárások. Szülei, Steve (Kurt Russell) és Josie (Kelly Preston) a világ legnépszerűbb és legbátrabb szuperhősei. Nem csoda, ha a szuperhős-csemeték sulijában mindenki nagy várakozással tekint az érkezése elé. A srác azonban csalódást okoz. Még egyetlen szuper képessége sem fejlődött ki. Egyik nap azonban felbukkan a főgonosz, aki nemcsak barátait és az iskolát, de Will családját is halálos veszélybe sodorja. Itt az ideje, hogy Will végre szuperhős legyen…

  • Charlotte (Diane Keaton) tökéletes karácsonyról álmodik, és mindent el is követ ennek érdekében. Az idillt semmi nem ronthatja el, még az a tény se, hogy házassága Sammel (John Goodman) romokban, a lányuk, Eleanor (Olivia Wilde) meglehetősen frusztrált, míg fiuk, Hank (Ed Helms) egyedülálló apaként próbál kislánya mellett helytállni. De a többiek se különbek. Húga, a kleptomániás Emma (Marisa Tomei) a börtönbe tart, apja, Bucky (Alan Arkin) pedig karácsonyi ajándékként egy pincérnőt, Rubyt (Amanda Seyfried) viszi haza. Lehet tökéletes az ünnep ennyi tökéletlen emberrel az asztalnál?

  • Maria Altmann (Helen Mirren), az idős zsidó asszony hosszú útra kel, hogy visszaszerezze a nácik által elrabolt családi kincseit, köztük Klimt híres festményét. Tapasztalatlan, de vakmerő fiatal ügyvédjével, Randy Schönberggel (Ryan Reynolds) hosszas küzdelem elé néznek az osztrák elittel és az amerikai legfelsőbb bírósággal szemben. Az út során Mariának a családjához kötődő, súlyos tényekkel is szembe kell néznie.

Legnézettebb videók