Műsorújság
RTL Most

Már forog a Star Wars nyolcadik része!

Hivatalosan is bejelentették, hogy Az ébredő Erő után érkező folytatás munkálatai már elkezdődtek. Mondhatnánk, hogy megkésve, hiszen január végén kellett volna nekiállniuk, de a premier elcsúsztatása miatt ennyit még ők is megengedhettek maguknak.
Nem-nem, ez a kép még csak Az ébredő Erő forgatásán készült

A hírt maga Bob Iger, a Disney főnöke jelentette be, úgyhogy nincsenek kételyek, a tavaly decemberben megismert új szereplők kalandjai már pörögnek is tovább. Eredetileg persze januárra volt kitűzve a forgatás kezdete, azonban a korábban már általunk is említett dátumváltozás miatt egészen idáig halasztották a munkálatok megkezdését. Sőt, a boss azt is bejelentette, hogy a 2019-ben érkező kilencedik rész előkészítése is beindult már – ennek a rendezője a Jurassic World-öt is delegáló Colin Trevorrow lesz.

Viszont mostantól a nyolcassal sincs megállás. John Boyega – aki Finnt alakította a 7. részben – már ki is írta a Twitter oldalára, hogy bőszen benne vannak a felkészülésben:
 

Nem mellesleg, erre utalt a posztjában (megértjük, mi is könyörögtünk volna Fordnak egy ilyen szignóért):

Sőt, már egy képet is feltöltött magáról és a kitartó készülődéséről:


Korábban pedig Daisy Ridley posztolt egy képet, amelyet a fanatikusok azonnal nagyító alá vettek és elemezni kezdték, hogy mi is áll a virágcsokor melletti papíron:


A Rian Johnson (Looper) vezénylésével készülő film előkészületei, persze jóval a hetedik rész kiadása előtt megkezdődtek. Johnson ugyanis nemcsak rendezője, de írója is a nyolcadik résznek. Félni viszont nem kell – gondolunk itt a J.J. Abrams fanokra –, az előző rész életre keltője továbbra is fontos szerepet játszik a további történetek kidolgozásában.


És mivel ennyire közeleg a nyolcas premierje is (egy év gyorsan elszalad), pár pletyka is szárnyra kapott a visszatérőkkel kapcsolatban. Egyrészt sokan pedzegetik, hogy Obi-Wan újra szerepet kaphat a fiatalok között, mint szellem – az Erő ugyebár sok mindenre képes. És mindezt Ewan McGregor segédletével képzelik el a gyanakodók. Ki tudja, mi lehet ebből. Mondjuk, ha a McGregoron múlna a dolog, biztosan benne lenne, hiszen már annak is ugrándozva örült, hogy J.J. egy apró megszólalás erejéig elrejtette Az ébredő Erőben.

Ámde, még mielőtt ezekkel a képsorokkal találkozhatnánk a nagyvásznon, kapunk még egy SW-darabot az idén! Decemberben érkezik a Rouge One, aminek a forgatásával már végeztek is a készítők, és Iger elmondása szerint odáig és vissza vannak az eredménytől – hisszük, ha látjuk.


Forrás: EW
Képek Tumblr

Legnézettebb videók